Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Toni Petrea când a fost întrebat despre o posibilă demitere: ”La FCSB, orice joc poate fi decisiv!”

Reacţia lui Toni Petrea când a fost întrebat despre o posibilă demitere: ”La FCSB, orice joc poate fi decisiv!”

FCSB

Comentarii

FCSB o va întâlni pe Rapid în cel mai aşteptat duel al rundei a doua din Superligă, iar partida va putea fi urmărită în direct pe OrangeSport 1.

În conferinţa de presă premergătoare partidei ce va avea loc pe noul stadion din Giuleşti, Toni Petrea a vorbit despre începutul ezitant de sezon al echipei sale, dar şi despre meciul cu formaţia giuleşteană. FCSB a pierdut prima manşă din turul al doilea de calificare în grupele Conference League. Anterior, în prima etapă din Superligă, a remizat cu U Cluj.

După rezultatele slabe din debutul sezonului, au apărut zvonuri despre o posibilă demitere a lui Toni Petrea. Antrenorul a fost întrebat la conferinţa de presă despre acest subiect. El spune că la FCSB este mereu presiune şi că orice meci poate fi decisiv. 

”La FCSB, orice joc poate fi decisiv!”

”E firesc, în momentul în care echipa nu câştigă, primul vizat este antrenorul. Nu mă gândesc până acolo. Nu mă interesează ce se propune, mă refer la nume de antrenori. Vreau să îmi fac treaba cât mai bine, cât pot.

Conducerea va decide dacă îmi fac treaba cum trebuie. La FCSB, orice joc poate fi decisiv. Există mereu presiune, datorită numelui, locului unde suntem, publicului. E normal să fie aşa. Dacă nu poţi să te adaptezi, nu are sens să continui”, a declarat Toni Petrea.

Afla mai multe despre: fcsb-toni petrea-superligă 

viewscnt
Articole similare