Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Van Bronckhorst după finala Europa League pierdută cu Frankfurt: "Mereu e o loterie, doare foarte tare". Rangers joacă o nouă finală în doar două zile

Reacţia lui Van Bronckhorst după finala Europa League pierdută cu Frankfurt: "Mereu e o loterie, doare foarte tare". Rangers joacă o nouă finală în doar două zile
Comentarii

Fără Ianis Hagi, accidentat, Rangers a pierdut finala Europa League, la loviturile de departajare în faţa lui Eintracht Frankfurt.

"La loviturile de departajare este o loterie şi nu a fost seara noastră. Nu mă pot plânge, jucătorii mei au dat totul în această finală. Dacă joci multe finale importante, atunci când le câştigi, vei avea amintiri care vor rămâne pentru totdeauna, dar când pierzi, te doare foarte tare. Eu am pierdut o finală de Cupa Mondială. Trebuie să mergem mai departe. Avem un meci important sâmbătă, iar în sezonul următor trebuie să o luăm de la capăt", a declarat Van Bronckhorst, potrivit BBC.

Rangers are şansa de a încheia sezonul cu un trofeu de consolare, urmând a o întâlni sâmbătă, pe Hampden Park, pe Hearts, în finala Cupei Scoţiei.

  • Rangers a jucat în actuala stagiune 65 de meciuri, în toate competiţiile

"Nu va fi uşor să îi pregătim pe jucători, pentru că suntem răniţi şi dezamăgiţi. Am făcut-o de câteva ori, să jucăm cu o recuperare scurtă, de două zile. Joi zburăm acasă şi avem doar o zi pentru a ne pregăti. Nu va fi uşor, dar vom fi 100% pentru sâmbătă şi vom încerca să încheiem sezonul cu un trofeu", a adăugat antrenorul olandez.

Eintracht Frankfurt a câştigat ediţia 2021/2022 a Europa League, învingând-o în finala de pe stadionul Ramon Sanchez-Pizjuan, din Sevilla, în urma loviturilor de departajare, pe Rangers, scor 6-5 (1-1).

La finalul prelungirilor, scorul era 1-1, golurile fiind marcate de Borre ’69 pentru Frankfurt şi de Aribo ’57 pentru Rangers.

La loviturile de departajare, Frankfurt a marcat prin Lenz, Hrustic, Kamada, Kostic şi Borre.

Pentru Rangers au înscris Tavernier, Davis, Arfield, Roofe. A ratat Ramsey.

Afla mai multe despre: van bronckhorst 

viewscnt
Articole similare