Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Victor Angelescu după decizia luată de FIFA: "E o mare nedreptate, e bizar". Rapid, obligată să-i plătească o sumă uriaşă lui Julio Cesar

Reacţia lui Victor Angelescu după decizia luată de FIFA: "E o mare nedreptate, e bizar". Rapid, obligată să-i plătească o sumă uriaşă lui Julio Cesar

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti a reacţionat prin vocea acţionarului Victor Angelescu la decizia FIFA, care îi obligă pe giuleşteni să-i achite suma de 600 de mii de euro fostului fotbalist brazilian Julio Cesar.

"Decizia sosită de la FIFA este una cel puţin bizară şi o percepem ca pe o mare nedreptate. Este total anormal ca un club care a achiziţionat marca RAPID pentru o sumă foarte mare, legal, în urma unei licitaţii publice şi care apoi a luat-o de la început din Liga a IV-a, să fie obligat să plătească datoriile unei alte societăţi aflate în faliment.

Noi nu avem nici un fel de legătură cu acţionariatul vechiului club şi cu ceea ce au făcut cei care conduceau acolo. Nu ni se pare normal ca noi, care ţinem un drum drept şi corect cu baze sănătoase, să plătim pentru nişte jucători aduşi cândva cu nişte salarii enorme. Adică noi să plătim pentru cei care au adus falimentul! Este anormal.

Nu ştim nici cum este posibil din punct de vedere fiscal şi nici dacă statul va permite ca noi să plătim datoriile altei societăţi.

Ne vom lupta până la capăt, iar dacă dreptatea nu se va înclina de partea noastră vom respecta decizia finală, deşi sfidează atât legile ţării, cât şi logica. Oricum, încă o dată se demonstrează că suntem singuri împotriva tuturor!" , a fost mesajul transmis de Victor Angelescu.

Rapid a fost anunţată că va avea de plătit o sumă uriaşă către Julio Cesar, fost jucător în Giuleşti în perioada 2008 - 2009, în urma unor nereguli care au avut loc în altă eră de acţionariat.

Fotbalistul brazilian a jucat doar 17 meciuri în Giuleşti în perioada 2008-2009, iar acum aşteaptă să încaseze suma de 600 de mii de euro din partea giuleştenilor. Conform deciziei luate de FIFA, 400 de mii de euro ar reprezenta restanţele salariale ale fotbalistului, în timp ce suma rămasă de 200 de mii de euro ar fi penalităţile decise de forul internaţional.

În cazul în care nu îşi achită datoria, clubul giuleştean ar putea risca interdiciţii la transferuri sau chiar depunctări.

În ciuda faptului că echipa s-a desfiinţat şi a renăscut sub o nouă conducere, Rapid încă are de suferit din pricina managementului financiar dezastruos din ultimii 15 ani.

Ajuns acum la 42 de ani, Julio Cesar s-a retras din activitate în 2018 şi a mai evoluat pentru Fluminense, Lokomotiv Moscova, CF Estrela, Gil Vicente, AEK Atena, Rapid, Gaziantepspor, Figueirense, Coritiba, Mirassol, FC Goa şi Madureira.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare