Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Xavi, după eliminarea Barcelonei din Liga Campionilor: "Locul nostru nu este în Europa League. Începem o nouă eră"

Reacţia lui Xavi, după eliminarea Barcelonei din Liga Campionilor: "Locul nostru nu este în Europa League. Începem o nouă eră"

FC Barcelona

Comentarii

După 21 de ani, FC Barcelona, învinsă, miercuri, la Munchen, cu 3-0, de Bayern, nu a trecut de faza grupelor Ligii Campionilor. Ultima dată s-a întâmplat în sezonul 2000/2001, când catalanii au ocupat locul 3 într-o grupă cu Milan şi Leeds (primele clasate) şi cu Beşiktaş.

"Am asistat la o realitate foarte dură în acest meci. Este o situaţie tristă, dificilă. Am vrut să fiu la înălţime în Liga Campionilor, să încerc să o câştig. Dar realitatea ne spune că nu suntem la acest nivel. E greu, dar aşa este. Trebuie să ne confruntăm cu această realitate. O nouă etapă începe acum.

Această înfrângere de la München trebuie să fie un punct de inflexiune. Nu putem fi mulţumiţi de asta. Trebuie să ne răzvrătim. Locul Barcei nu este în Europa League. Chipul ei adevărat nu este cel de astăzi. Europa League, am jucat-o, nu e regina competiţiilor europene, dar trebuie să o joci. Le-am spus jucătorilor: vom începe o nouă eră pentru a reda marile speranţe şi pentru a-i recupera pe suporterii catalani.

Mă simt responsabil ca antrenor. Este o lovitură destul de mare şi pentru mine. Vom munci să regăsim Barca pe care o cunoaştem cât mai repede posibil, dar lucrurile vor trebui schimbate, asta e clar", a declarat Xavi, potrivit lequipe.fr.

În aceeaşi grupă cu FC Barcelona, echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, a fost învinsă de Benfica, scor 2-0, astfel că a încheiat grupa cu un singur punct.

Clasamentul final al Grupei F este următorul:

  1. Bayern - 18 puncte
  2. Benfica - 8
  3. FC Barcelona - 7
  4. Dinamo Kiev - 1

Afla mai multe despre: xavi 

viewscnt
Articole similare