Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Xavi după victoria uriaşă de la Paris: "Am dat dovadă de caracter"

Reacţia lui Xavi după victoria uriaşă de la Paris: "Am dat dovadă de caracter"

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona "a dat dovadă de caracter" în victoria obţinută pe terenul PSG-ului (scor 3-2), miercuri seara, pe Parc des Princes, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

"Am jucat bine, apărarea noastră a înţeles ce trebuie să facem, i-am marcat bine pe parizieni. Credeam că favorită este PSG, dar am lucrat bine în defensivă, am făcut presing bun. Sunt foarte mulţumit de performanţă, toţi suporterii pot fi fericiţi", a declarat Xavi la finalul jocului.

Cu o pasă decisivă, "Pedri a făcut diferenţa, la fel şi Christensen (autorul golului victoriei - n.red.), aşa că sunt foarte mulţumit de jucătorii mei, schimbările au fost reuşite", a adăugat antrenorul catalan, referindu-se la cei doi jucători care au intrat pe teren în repriza secundă.

"Echipa noastră a dată dovadă de caracter. Trebuie să ne gândim la meciul retur, care va fi foarte greu la Barcelona", a subliniat Xavi..

FC Barcelona s-a impus la Paris prin dubla brazilianului Raphinha (37, 62) şi golul danezului Andreas Christensen (77), în timp ce pentru gazde au punctat Ousmane Dembele (48) şi Vitinha (51).

Afla mai multe despre: xavibarcelona 

viewscnt
Articole similare