Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia neaşteptată a lui Giovanni Becali după ce Anamaria Prodan l-a numit ”om fără şcoală, bătrân, care a fost la închisoare”. EXCLUSIV

Reacţia neaşteptată a lui Giovanni Becali după ce Anamaria Prodan l-a numit ”om fără şcoală, bătrân, care a fost la închisoare”. EXCLUSIVgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Giovanni Becali a avut o replică neaşteptată după ce Anamaria Prodan i-a descris în presa din Polonia, pe el şi pe fratele său, ca fiind ”oameni fără şcoală, bătrâni, care au fost la închisoare pentru spălare de bani”.

Joi, un site din Polonia a publicat un interviu cu Anamaria Prodan, în care, printre altele, aceasta i-a făcut praf pe Giovanni şi Victor Becali. Conflictul dintre ei a fost amplificat de transferul lui Dennis Man la Parma.

Atunci, Gigi Becali i-a însărcinat pe fraţii Victor şi Giovanni Becali să intermedieze transferul, deşi Dennis Man era reprezentat de Anamaria Prodan. Invitat la Telekom Sport, Giovanni Becali a avut o replică neaşteptată după atacul Anamariei Prodan.

Giovanni Becali, replică neaşteptată după atacul Anamariei Prodan: ”Nu sunt atât de modern”

Într-un interviu pentru transfery.info, o publicaţie din Polonia, Anamaria Prodan i-a atacat dur pe fraţii Giovanni şi Victor Becali. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a rămas cu resentimente după conflictul pe care l-au avut în iarnă, la transferul lui Dennis Man.

Giovanni şi Victor Becali au fost atunci desemnaţi să intermedieze transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma, contra sumei de 11 milioane de euro.

Cei doi impresari au realizat astfel cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc, o înfrângere peste care Anamaria Prodan încă n-a trecut.

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf s-a lansat într-un atac la adresa celor doi, pe care i-a descris ca fiind ”oameni fără şcoală, bătrâni, care au fost la închisoare pentru spălare de bani”.

Intrat prin telefon în cadrul emisiunii Sport Report, la Telekom Sport 1, Giovanni Becali a avut o replică neaşteptată. Cunoscutul impresar a evitat să comenteze acea afirmaţi şi a avut un răspuns elegant:

”Nu sunt atât de modern să văd ce e pe Instagram, Facebook. Nu mă interesează”, a declarat Giovanni Becali, în cadrul emisiunii Sport Report, la Telekom Sport 1.

Ce a declarat Anamaria Prodan despre fraţii Giovanni şi Victor Becali

Anamaria Prodan a vorbit în termeni foarte duri atunci când a fost întrebată despre Giovanni şi Victor Becali. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf susţine că în continuare este reprezentanta lui Dennis Man şi i-a descris pe cei doi impresari că sunt ”oameni fără şcoală, bătrâni, care au fost la închisoare”:

”Tot ce ştiu estă că oamenii la care te referi sunt oameni fără şcoală, bătrâni, care au fost în închisoare pentru spălare de bani. Nu mai suport acest tip de insinuare.

De la început până la sfârşit, transferul lui Man a fost făcut cu mintea mea. Are contract cu mine şi în prezent.

Este adevărat că este primul jucător pentru care am fost dată în judecată. El însuşi s-a speriat puţin şi nu a controlat faptul că unele lucruri s-au întors cu capul în jos, când alţi impresari s-au aruncat pe o bucată gustoasă.

Nu schimbă faptul că a avut şi are contract cu mine”, a spus Anamaria Prodan.

Afla mai multe despre: giovanni becali 

viewscnt
Articole similare