You are here:

Reacţia oficială a Stelei în urma dezvăluirilor apărute în presă despre negocierile cu Becali: "Trebuie să facem următoarele precizări"

Reacţia oficială a Stelei în urma dezvăluirilor apărute în presă despre negocierile cu Becali: "Trebuie să facem următoarele precizări"

FCSB

Comentarii

Declaraţiile făcute de Dumitru Dragomir, la începutul acestei săptămâni, despre o eventuală negociere între reprezentanţii CSA Steaua şi Gigi Becali a stârnit o mulţime de reacţii negative în mediul online.

Inclusiv clubul Steaua a reacţionat la declaraţiile fostului preşedinte de la LPF şi a postat, pe site-ul oficial, un comunicat

"Ca urmare a apariţiei în spaţiul public a unor declaraţii privind posibilitatea unor aşa-zise negocieri între Clubul Sportiv al Armatei „Steaua Bucureşti” şi reprezentanţi ai clubului de fotbal FCSB, pe tema dreptului de folosinţă al mărcii “Steaua Bucureşti”, biroul de presă al CSA “Steaua Bucureşti” este împuternicit să facă următoarele precizări:

  • Conducerea CSA “Steaua Bucureşti” nu a fost solicitată pentru consultări pe subiectul mărcii ori palmaresului sportiv al echipei “Steaua Bucureşti”.
  • Reiterăm poziţia, exprimată în repetate rânduri, că evoluţia demersurilor legate de valorificarea mărcii “Steaua Bucureşti” nu este dictată de decizii arbitrare, ci de stricta aplicare, cu bună credinţă, a legii, în urma deciziei definitive a ICCJ în acest caz, care a creat obligaţii legale ce nu pot fi ignorate sau amânate.
  • Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” Bucureşti rămâne consecvent proiectelor sale şi îi asigură pe suporterii stelişti că va duce mai departe istoria de zeci de ani scrisă de generaţii întregi de sportivi şi că, prin demersurile sale, va continua tradiţia fotbalistică roş-albastră" , se arată în comunicatul de pe site-ul Stelei.

”Mă bag eu acum negociator. Gigi Becali plătea acum 3 milioane de euro Stelei pentru brand, nume şi palmares. Dar are orgoliu, orgoliul ăsta îţi mănâncă sănătatea, viaţa. Dacă nu îl fac eu pe Gigi să dea 3 milioane de euro să nu îmi ziceţi mie Mitică Dragomir” , a spus Dumitru Dragomir la Realitatea TV.

Afla mai multe despre: becalisteauafcsb 

viewscnt
Articole similare