Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia Paulei Badosa înaintea meciului cu Simona Halep: "Aşa credeţi voi că sunt favorită? Ce pot să mai spun?"

Reacţia Paulei Badosa înaintea meciului cu Simona Halep: "Aşa credeţi voi că sunt favorită? Ce pot să mai spun?"

Simona Halep

Comentarii

Halep va evolua în turul al doilea la Madrid Open cu spaniola Paula Badosa, locul 2 WTA, care a trecut, cu 6-3, 6-0, de rusoaica Veronika Kudermetova, locul 25 WTA, în prima manşă. După retragerea polonezei Iga Swiatek, locul I WTA, Badosa este principala favorită a turneului, chiar dacă figurează ca fiind cap de serie numărul 2.

Jucătoarea spanilă Paula Badosa, lcoul 2 WTA, a declarat că se aşeaptă la un meci foarte tactic cu Simona Halep, în manşa a doua a Madrid Open.

"Credeţi că sunt favorită în meciul acesta? Da? Bine, o iau de bună. Va fi foarte greu. Ea a câştigat acest turneu. Ea joacă pe terenul central, a jucat de atâtea ori, aşa că ştie foarte bine acest teren.

Va fi foarte greu. A câştigat Roland Garros, ce pot să spun? Dar cred că va fi un meci interesant, pentru că va fi un meci pe zgură foarte tactic şi abia aştept. Bineînţeles că este o mare campioană.

Aşa că, favorită sau nu, voi încerca să dau tot ce am mai bun, pentru că sigur mă va împinge la limită", a spus Badosa în faţa jurnaliştilor după calificarea în manşa a doua.

Simona Halep, locul 21 WTA, s-a calificat în turul al doilea al turneului de categorie WTA 1.000 Madrid Open, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-2, 6-3, pe Shuai Zhang, locul 40 WTA.

 

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare