Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia premierului după ce DSP Arad a vrut să permită accesul suporterilor pe stadionul UTA-ei

Reacţia premierului după ce DSP Arad a vrut să permită accesul suporterilor pe stadionul UTA-ei

Fotbal intern

Comentarii

Premierul Ludovic Orban priveşte cu scepticism posibilitatea revenirii fanilor pe stadioane, în contextul declaraţiilor făcute de directorul DSP Arad Horea Timiş.

Prim-ministrul României subliniază că riscul epidemiologic este mult prea mare iar accesul suporterilor pe stadioane nu se poate produce decât atunci când va exista posibilitatea de respectare a măsurilor de protecţie sanitară.

”Pericolul mare la meciurile cu public, primii care vin la stadion sunt galeriile. Sunt foarte greu de controlat. Galeriile trăiesc unii lângă alţii, ca să nu mai spun cântă, scandează, n-o să stea cu măşti pe figură. E foarte greu să asiguri respectarea regulilor în galerii. Riscul e foarte mare.

Cred că declaraţia directorului DSP a fost influenţată de entuziasmul promovării echipei UTA. Este un punct de vedere exprimat de un director de DSP. O decizie în acest sens se ia după evaluările de risc epidemiologic şi după posibilitatea efectivă de a reuşi respectarea măsurilor de protecţie sanitară.”, a transmis Ludovic Orban.

Horea Timiş, directorul DSP Arad, declarase recent că îşi doreşte ca pe stadionul din Arad să poată intra 500 de spectatori. Ministerul Sănătăţii, aflat în subordinea premierului Orban, este instituţia care decide dacă măsura respectivă se aplică sau nu.

Afla mai multe despre: ludovic orbanpremieruta aradfanistadioane 

viewscnt
Articole similare