Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia presei din Italia după prestaţia fantastică a lui Răzvan Marin din meciul cu Roma! Jucătorul român a primit cea mai mare notă

Reacţia presei din Italia după prestaţia fantastică a lui Răzvan Marin din meciul cu Roma! Jucătorul român a primit cea mai mare notă

Serie A

Comentarii

Răzvan Marin a fost decisiv pentru Cagliari în meciul cu AS Roma, scor 3-2, şi a reuşit un gol superb, plus o pasă decisivă.

Marin a început partida ca titular, iar în minutul 57, a marcat pentru 2-1. Giovanni Simeone i-a pasat românului, care înscris cu un şut din diagonală de la aproximativ 20 de metri. În minutul 63, Joao Pedro a punctat din centrarea expediată de către Răzvan Marin. După 6 minute, Roma a redus din diferenţă prin Fazio, dar nu a fost suficient pentru a obţine ceva din meci.

Jurnaliştii de la tuttomercatoweb.com i-au acordat lui Marin 7,5, aceasta fiind cea mai mare notă din tabăra celor de la Cagliari. Joao Pedro a primit şi el aceeaşi notă ca a fostului jucător de la Ajax. 

"Energie pură! Face ceea ce îi cere Semplici. Construieşte, dar apare şi la finalizare. Răspunde prezent şi luminează repriza secundă. Şutul său cu piciorul drept din afara careului îl învinge pe Pau Lopez, iar apoi îi pune mingea pe cap lui Joao Pedro, la golul de 3-1", au scris ziariştii italieni.

Leonardo Semplici, antrenorul lui Cagliari numit în funcţie la sfârşitul lunii februarie, l-a laudat pe Marin la conferiţa de presă susţinută după finalul jocului. 

"Eu nu l-am antrenat în prima parte a campionatului, dar are calităţi excelente şi le arată. Creşte, şi-a schimbat modul de a juca în comparaţie cu ceea ce făcea în trecut. Noi încercăm să-i punem calităţile în valoare", a spus Semplici, potrivit sursei citate.

După victoria cu Roma, echipa lui Răzvan Marin a urcat deasupra zonei retrogradabile, fiind pe locul 17, cu 31 de puncte.  

 

Afla mai multe despre: răzvan marin 

viewscnt
Articole similare