Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia presei internaţionale după vestea uriaşă primită de Simona Halep la TAS: „Campioana se întoarce!”

Reacţia presei internaţionale după vestea uriaşă primită de Simona Halep la TAS: „Campioana se întoarce!”

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a primit o veste excelentă din partea Tribunalului de Arbitraj Sportiv.

Cum a reacţionat presa internaţională după reducerea suspendării Simonei Halep

Cele mai mari publicaţii au reacţionat imediat la decizia dată de TAS. BBC, Sky Sports sau L'equipe au avut-o pe Simona Halep pe prima pagină imediat cum vestea a fost anunţată de Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

„Suspendarea Simonei Halep a fost redusă de la 4 ani la 9 luni de către Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Având în vedere că este suspendată încă din octombrie 2022, ea poate deja să se întoarcă pe teren”, au scris cei de la Sky Sports.

„TAS a redus suspendarea Simonei Halep de la 4 ani la 9 luni. Asta înseamnă că românca, fost nr.1 mondial, poate reveni pe terenul de tenis!”, au scris cei de la L'Équipe.

„Suspendarea dublei câştigătoare de Grand Slam Simona Halep a fost redusă la 9 luni după o decizie din partea TAS. Acest verdict înseamnă că românca de 32 de ani, fost lider mondial, se poate întoarce imediat pe terenul de tenis.

Halep era îngrijorată că întreaga ei carieră ar putea fi pusă sub semnul întrebării dacă decizia TAS nu era una favorabilă. Sportiva, care a câştigat Roland Garros în 2018 şi Wimbledon 2019, şi-a susţinut nevinovăţia pe durata întregului proces”, au scris şi cei de la BBC.

 

Afla mai multe despre: simona haleptenistas 

viewscnt
Articole similare