Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia savuroasă a lui Adrian Mititelu după înfrângerea cu FCSB. ”De 20 de ani mă chinui să îl bat pe domnul Becali”

Reacţia savuroasă a lui Adrian Mititelu după înfrângerea cu FCSB. ”De 20 de ani mă chinui să îl bat pe domnul Becali”

Superliga

Comentarii

Adrian Mititelu a tras concluziile la finalul meciului dintre FCSB şi FCU Craiova 1948, pierdut de olteni cu 0-1.

Adrian Mititelu recunoaşte că FCSB a meritat victoria

”E un handicap, credeam că se întâmplă ceva în seara asta. Poate data viitoare. De 20 de ani mă chinui să-l bat pe domnul Gigi Becali. În seara asta nici nu meritam. Nu au putut. Am început bine jocul, dar am luat două goluri în două minute, pe greşeli personale. E o lecţie pentru noi, sperăm să învăţăm din ea. Noi aşteptăm victoriile, pare un an compromis.

Vrem să ne adunăm, ştim unde am greşit. Să încercăm să luăm deciziile cele mai bune. Sper să avem şi rezultate într-o zi. Jucători avem, dar se pare că nu se leagă prea multe. Eu am încredere că acest antrenor va reuşi să creeze o echipă competitivă. Eu sunt convins că o să-i învingem exact când le va fi cel mai greu”, a spus Mititelu, după meciul cu FCSB.

Giovann Costantino nu se resemnează după înfrângerea cu FCSB

Nu sunt mulţumit! Am avut curajul să jucăm, am venit aici să câştigăm, dar nu am reuşit. Alte echipe vin să scoată un 0-0. Normal că nu sunt fericit. Ce presiune? Mereu am fost sub presiune, de la primul meci. Nu contează că am pierdut azi. Situaţia dificilă e dinainte să vin eu, nu pot face miracole în 3 săptămâni, nu sunt Iisus Hristos. Sigur, putem să ne îmbunătăţim jocul.

Trebuie să se înţeleagă ei în teren, nu pot să le spun de pe bancă ce să facă la fiecare fază. Cum am primit golurile? Din penalty şi direct din lovitură liberă! Ce să fac? Nu am luat gol din acţiune, e un pas înainte. Câte ocazii a mai avut FCSB? Vom putea să lucrăm în această pauză, vor reveni câţiva jucători”, a spus Giovanni Costantino, la finalul jocului.

În următoarea etapă, FCU Craiova 1948 va primi vizita lui Sepsi.

Afla mai multe despre: fcsbfcu craiova 1948superligăadrian mititelugigi becali 

viewscnt
Articole similare