Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia selecţionerului Rusiei după ce a fost sunat de Vladimir Putin

Reacţia selecţionerului Rusiei după ce a fost sunat de Vladimir Putin

Cupa Mondială

Comentarii

Vladimir Putin este foarte interesat de rezultatele naţionalei Rusiei şi l-a sunat pe selecţionerul Stanislav Cherchesov atât înainte de victoria cu Spania, cât şi după. Selecţionerul Rusiei spune că asta l-a motivat şi mai mult.

Rusia a trecut peste toate calculele şi a reuşit să se califice în sferturile Cupei Mondiale pe care o organizează. În optimi, ruşii au trecut surprinzător de Spania, după loviturile de la 11 metri. Înainte şi după meciul din optimi, Stanislav Cherchesov a fost sunat direct de Vladimir Putin, care a ţinut să-i încurajeze şi să-i felicite pe jucători.

Cherchesov spune că acel telefon l-a motivat şi mai mult înainte de meciul cu Croaţia, din sferturi, care se va disputa sâmbătă, de la 21:00: ”Putin mi-a vorbit după meciul cu Spania. Când te sună preşedintele te face să te simţi bine. Este o doză suplimentară de motivaţie. Noi avem obiectivele noastre, avem o misiune. Avem un obiectiv înainte de meciul de mâne. Trebuie să jucăm şi să obţinem rezultate”, a declarat Cherchesov.

Afla mai multe despre: cupa mondialarusiavladimir putinstanislav cherchesov 

viewscnt
Articole similare