Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia selecţionerului Ucrainei U21, după victoria cu România U21. Ştie unde s-a făcut diferenţa: ”Jucătorii mei au dat 150% pe teren”

Reacţia selecţionerului Ucrainei U21, după victoria cu România U21. Ştie unde s-a făcut diferenţa: ”Jucătorii mei au dat 150% pe teren”

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională U21 a României a pierdut sâmbătă, la Bucureşti, scor 0-1, meciul din grupa B cu echipa naţională U21 a Ucrainei. Tricolorii au pierdut prin autogolul din minutul 89 al lui Dican.

România a jucat ofensiv în prima repriză, însă fără să pună în pericol mare poarta oaspeţilor, deşi Louis Munteanu şi Petrila l-au încercat pe goalkeeperul ucrainean. A urmat parada lui Târnovanu din minutul 11, la şutul lui Kaschchuk.

Acelaşi jucător a scăpat singur cu Târnovan, dar nu l-a putu învinge pe român în minutul 24, iar în minutul 37 Kaschchuk a primit în careu şi, din nou singur cu portarul, a tras pe lângă poartă. România a avut prima ocazie mare în minutul 43, la şutul lui Markovic, din  întoarcere, dar Trubin a respins în corner.

Repriza secundă a partidei de pe Stadionul Ghencea, a început cu oaspeţii în atac. Ucraina a avut o bară în minutul 56, când Sikan a reluat din apropiere în transversală. Tricolorii mici au replicat prin şutul pe lângă poartă al lui Dragoş Albu, dar ucrainenii au ratat din nou la şutul lui Vanat, respins de Târnovanu, din minutul 85.

Octavian Popescu a încercat un şut de la distanţă în minutul 88, însă golul a căzut în poarta României. La o pătrundere pe partea stângă, Victor Dican a deviat balonul în plasă, învingându-l pe Târnovanu, în minutul 89.

Eliminarea lui Vanat din minutul 90 nu a adus însă nimic pentru tricolori, care părăsesc terenul învinşi, scor 0-1, şi cu zero puncte după două meciuri. Ucraina a meritat victoria, pentru că a dominat partida, iar România joacă ultimul meci în compania Croaţiei, marţi.

La scurt timp după încheierea partidei, selecţionerul Ucrainei, Ruslan Rotan (41 de ani) şi-a felicitat jucătorii, dar l-a pus la zid pe Vladyslav Vanat, care a văzut direct cartonaşul roşu în minutul 90, în urma unei lovituri pe care i-a aplicat-o în plină figură lui Bogdan Racoviţan. 

"Îmi felicit echipa pentru victorie şi le mulţumesc celor de la ZSU (n.r. Forţele Armate ale Ucrainei). Victoria aceasta e pentru ei! Jucătorii nu au dat 100% pe teren pentru rezultat, ci 150%. Am meritat acest triumf.

Am avut multe ocazii, dar începutul partidei nu a fost cel mai bun. Am fost pe undeva emoţionaţi şi le-am permis adversarilor să îşi creeze ocazii.

Eliminarea lui Vanat? Poţi reacţiona în multe feluri, să-ţi arăţi emoţiile în diferite moduri. Vlad înţelege perfect ce a făcut.

S-a pedepsit singur, probabil că va primi o suspendare de lungă durată şi nu va mai juca într-un turneu în care voia să mai joace. Cred că înţelege totul", a spus Rotan, conform presei ucrainene. 

Echipele care au evoluat:

  • ROMÂNIA: Târnovanu – Pantea, Racoviţan, Dican, Ţicu – Screciu-cpt. (Cîmpanu 82), Lixandru (Vlad Pop 82) – Işfan, L. Munteanu (57 Dragoş Albu), Petrila (Octavian Popescu 57) – Markovic (Bîrligea 68). SELECŢIONER: Emil Săndoi
  • UCRAINA: Trubin – Sych, Batahov, Talovierov, Vivcharenko – Bondarenko-cpt. (Ocheretko 86), Brazhko (Zhelizko 86) – Kaschchuk (Viunnyk 77), Sudakov, Kryskiv (Braharu 68) – Sikan (Vanat 68). SELECŢIONER: Ruslan Rotan

Afla mai multe despre: românia u21ucraina u21euroruslan rotan 

viewscnt
Articole similare