Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia Simonei Halep după ce a apărut varianta ca Darren Cahill să o antreneze pe Emma Răducanu: "Personal, eu asta cred"

Reacţia Simonei Halep după ce a apărut varianta ca Darren Cahill să o antreneze pe Emma Răducanu: "Personal, eu asta cred"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a încheiat colaborarea cu Darren Cahill, iar acum fostul lider mondial a vorbit despre zvonurile apărute în presa britanică despre o eventuală colaborare între antrenorul australian şi Emma Răducanu.

"Au fost şase ani frumoşi, plini, doar că relaţia profesională s-a întrerupt, a fost un an greu cu pandemia, el nu a ajuns acasă deloc în 9 luni de zile, acum trebuia sa stea pentru off-season. Cred că s-a uzat puţin relaţia profesională şi am hotărât de comun acord să ne oprim.

A ajuns la sfârşit relaţia, mi-a parut rău, am avut un gol în stomac, la fel şi el, dar suntem prieteni foarte buni şi mă bucur că am avut ocazia să câştig un prieten" , a spus Simona Halep.

Imediat după câştigarea turneului de Grand Slam de la US Open, la jumătatea acestei luni, Emma Răducanu a încheiat şi ea colaborarea cu Andrew Richardson. Astfel, presa din Marea Britanie a scris că Darren Cahill a devenit principalul favorit pentru o eventuală colaborare cu jucătoarea de 18 ani, din sezonul următor.

"Mi se pare o variantă bună pentru Darren, e o fată extraordinară, are un potenţial mare pentru a câştiga şi alte turnee de Grand Slam. Cred că se va odihni puţin (n.r. Darren Cahill), apoi cred că va fi cu altcineva. Oricum, nu cred că vom fi vreodată adversari, vom rămâne prieteni pentru totdeaună" , a continuat Halep.

Simona Halep a încheiat colaborarea cu Darren Cahill

"După şase ani minunaţi în care am lucrat împreună, eu şi Darren Cahill am decis că este timpul să încheiem relaţia noastră de colaborare. Mulţumesc <D> pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună şi o persoană mai bună" , a fost mesajul postat de Simona Halep.

"Nu, eu îţi mulţumesc, Simo, pentru că mi-ai permis să fac o călătorie incredibilă împreună cu tine. Îmi amintesc fotografia de mai sus de parcă a fost ieri şi este doar una dintre numeroasele amintiri uimitoare. O jucătoare extraordinară, dar cel mai important, o persoană extraordinară şi o prietenă. Toate cele bune, Simo!", a fost mesajul de răspuns al australianului.

Simona Halep a mai fost pregătită de Daren Cahill din 2015 până în 2018, după ce a lucrat anterior cu tehnicianul australian în cadrul programului Adidas de dezvoltarea a carierei tinerilor jucători.

Românca a anunţat, la 12 septembrie 2019, într-un mesaj postat pe Facebook, că reia colaborarea cu Darren Cahill din sezonul 2020. În 2018, australianul a renunţat la a mai lucra cu jucătoarea română, pentru a fi mai aproape de familie. El a rămas însă apropiat de Simona.

Halep a jucat puţin în 2021, din cauza accidentărilor suferite.

Antrenată de Cahill, Halep a câştigat turneul de la Roland Garros în 2018 şi cel de la Wimbledon, în 2019, şi a ajuns pe locul I WTA. Deşi nu era oficial antrenată de tehnicianul australian la Wimbledon, antrenorul Simonei de atunci şi care face parte şi acum din echipa ei, Daniel Dobre, a declarat că a colaborat cu Cahill în pregătirea sportivei pentru turneu.

"Bineînţeles, Darren face parte din asta. Vorbesc tot timpul cu el. A venit din nou să mă vadă jucând astăzi. Inima lui este cu noi. M-a făcut un pic mai puternică astăzi, sincer, să pot crede că am şansa de a câştiga", a spus Halep după ce a câştigat titlul la Grand Slam-ul londonez.

Afla mai multe despre: simona haleptenis 

viewscnt
Articole similare