Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia sinceră a lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a fost învinsă de Villarreal: ”Uneori analiza noastră nu este bună!”

Reacţia sinceră a lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a fost învinsă de Villarreal: ”Uneori analiza noastră nu este bună!”

Real Madrid

Comentarii

Echipa spaniolă Villarreal a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Real Madrid, într-un meci al etapei a 16-a din La Liga.

Jucătorii „Submarinului galben” au deschis scorul chiar în startul reprizei secunde, când Yeremy Pino a profitat de pasa lui Gerard Moreo şi a înscris în minutul 47.

Benzema a egalat din penalty în minutul 60, după un henţ al lui Juan Foyth, dar gazdele au primit în minutul 61 un penalti tot pentru henţ, comis de David Alaba. A transformat Gerard Moreno, care a stabilit scorul final, 2-1 pentru Villarreal.

La finalul meciului, Carlo Ancelotti a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul italian a recunoscut faptul că a greşit abordarea pentru acest meci. 

”Uneori analiza noastră nu este bună!”

”Meci dificil. Ne-am complicat puţin. Nu ne-am apărat bine. Nu am început bine anul, ca anul trecut. Acum suntem concentraţi pe Supercupă.

Uneori trebuie să citeşti mai bine situaţia. Dacă te presează bine adversarul, există posibilitatea să rezolvi cu o minge lungă. Îi avem pe Vinicius sau Valverde care pot face mereu curse. Uneori analiza noastră nu este bună.

Am preferat să folosesc jucători proaspeţi. Am vrut să aduc energie în joc. Trebuie să ne recuperăm. A fost un joc în două sensuri. Am încercat să egalăm, dar nu am reuşit”, a spus Carlo Ancelotti.

Afla mai multe despre: real madrid-ancelotti-villlarreal 

viewscnt
Articole similare