Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia Soranei Cîrstea după ce a părăsit Australian Open în optimi: "A fost un turneu bun" + Ce îşi reproşează

Reacţia Soranei Cîrstea după ce a părăsit Australian Open în optimi: "A fost un turneu bun" + Ce îşi reproşează

Tenis

Comentarii

Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, a fost învinsă, luni, cu scorul de 5-7, 6-3, 6-3, de poloneza Iga Swiatek, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 7 în optimile de finală ale Australian Open.

Reacţia Soranei Cîrstea după ce a părăsit Australian Open în optimi: "A fost un turneu bun" + Ce îşi reproşează 

Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, a fost învinsă, luni, cu scorul de 5-7, 6-3, 6-3, de poloneza Iga Swiatek, locul 9 WTA. 

Cîrstea a vorbit despre înfrângerea suferită azi la Australian Open. 

"Sunt o persoană foarte critică, probabil sunt cel mai mare critic al meu, mereu încerc să văd ce trebuie să îmbunătăţesc. Ştiu că echipa tot timpul îmi spune că trebuie să văd şi partea plină a paharului, că trebuie să mă felicit când e nevoie, iar când nu este, să încerc să remediez.

Primul set cred că a fost destul de bine, a fost ce trebuia. Îmi pare puţin rău că m-a trădat fix lovitura care m-a ajutat până acum, serviciul, iar Iga, în momentele importante, a servit destul de bine.

A fost un turneu bun, lucrurile pe care am încercat să le implementez în presezon s-au văzut. Am simţit o îmbunătăţire în jocul meu şi cred eu că asta e cea mai mare bucurie.

În general, tot timpul am crezut mai mult în joc decât în rezultate, am crezut că dacă ai jocul, atunci vor veni şi rezultatele. Am avut trei jucătoare de Top 20; pe două dintre ele le-am bătut; cu alta, cea de Top 10, nu am reuşit să ţin două seturi cap-coadă. Însă, normal, sunt multe lucruri îmbucurătoare şi sunt legate de joc.

De modul în care am început să-mi găsesc liniştea şi tactica şi un pic de mai multă varietate", a spus Sorana Cîrstea, potrivit publicaţiei Treizecizero.

Întrebată ce obiectiv are pentru restul anului, Sorana a răspuns scurt: "Niciun obiectiv. O luăm zi cu zi. Ce facem azi e cel mai important".

Cîrstea va urca în clasament după acest turneu. Ea este pe locul 31 WTA în ierarhia live.

Tot luni, Simona Halep a fost învinsă, în optimi, cu 6-4, 3-6, 6-4, de Alize Cornet din Franţa.

Calificarea în optimi este recompensată cu un premiu de 328.000 de dolari australieni (207.000 de euro) şi cu 240 de puncte WTA.

România nu mai are nicio reprezentantă în concursul de seniori.

 

Afla mai multe despre: sorana cirsteatenisaustralian open 

viewscnt
Articole similare