Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia tranşantă a lui Dani Coman după apariţia cazului de coronavirus la Dinamo! "Dacă nu mai pot juca, pierd meciurile cu 3-0. Ce? Trebuie să oprim fotbalul?"

Reacţia tranşantă a lui Dani Coman după apariţia cazului de coronavirus la Dinamo! "Dacă nu mai pot juca, pierd meciurile cu 3-0. Ce? Trebuie să oprim fotbalul?"

Dinamo București

Comentarii

Preşedintele Astrei, Dani Coman, a susţinut că fotbalul trebuie să continue, după depistarea unui caz de coronavirus în cadrul clubului Dinamo. De asemenea, oficialul a prezentat şi scenariul "negru" pentru "câini".

Dani Coman: "Trebuie să oprim fotbalul, pentru că a fost depistat unul din staff-ul echipei Dinamo?"

Dinamo a primit o veste tulburătoare, fix înainte de reluarea Ligii 1. Magazinerul clubului a fost depistat pozitiv cu coronavirus, iar DSP va deschide o anchetă epidemiologică, în urma căreia se va decide când va putea relua Dinamo meciurile. 

De altfel, LPF a anunţat deja că meciurile lui Dinamo, din play-out, sunt momentan oprite, ca urmare a depistării cazului de coronavirus din cadrul clubului.

Preşedintele Astrei, Dani Coman, susţine că situaţia nu este gravă şi că fotbalul va continua: "Şi dacă a fost depistat un caz la Dinamo ce se întâmplă? Se opreşte fotbalul, închidem fabricile? Ce facem? Să îl izoleze, să le facă un test tuturor celor cu care a intrat în contact şi să se joace mai departe. În Germania, ce se întâmplă? Au fost jucători depistaţi, i-au izolat, le-au făcut teste şi au continuat să joace. Se reprogramează meciurile din perioada aia. În cazul în care nu se mai poate juca pierd meciurile cu 3-0. Ce? Trebuie să oprim fotbalul, pentru că a fost depistat unul din staff-ul echipei Dinamo?

Dacă la noi s-ar întâmpla? Exact cum v-am spus mai devreme. Îl izolăm, facem teste tutror oamenilor cu care a intrat în contact, în condiţiile în care nu vor mai fi depistaţi alţi jucători sau persoane din staff depistate. Mergem mai departe. Dacă vor fi, atunci izolăm persoanele respective şi jucăm fotbal în continuare. Pentru că trebuie să trăim, fotbalul trebuie să trăiască. Nu ne putem opri", a declarat oficialul Astrei.  

Afla mai multe despre: dani comanastradinamocoronavirus dinamo 

viewscnt
Articole similare