Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia tranşantă a lui Dumitru Dragomir, după ce Mutu a fost înlăturat de la FC U Craiova! ”Cred că l-au dat afară. Nu pleca el. Este o tâmpenie!”

Reacţia tranşantă a lui Dumitru Dragomir, după ce Mutu a fost înlăturat de la FC U Craiova! ”Cred că l-au dat afară. Nu pleca el. Este o tâmpenie!”

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mutu (42 de ani) a plecat de la FCU Craiova 1948. Antrenorul şi-a dat demisia.

El avea o clauză de reziliere în valoare de 300.000 de mii de euro, dar ar fi decis să renunţe la ea şi să plece de la echipa din Bănie. Acum, principalul favorit să antreneze echipa este Marius Şumudică, iar negocierile dintre cele două părţi au fost confirmate. 

Dumitru Dragomir, fostul şef de la LPF, consideră că Mutu a fost dat afară. De asemenea, el este de părere că fostul selecţioner de la U21 ar fi trebuit să rămână în funcţie cel puţin până la iarnă. Dragomir a spus că cel mai potrivit om pentru a prelua echipa acum este Eugen Trică, fostul antrenor al oltenilor. 

”Cel mai prost meci pe care l-am văzut în ultimul timp. Meci mai prost ca ăsta nu am văzut de mult. Meci slab de tot. Mă aşteptam la mai mult. Echipa lui Mutu nu avea nicio şansă, are echipă slabă de tot. Cred că l-au dat afară, pe Mutu. Nu pleca el. Este o tâmpenie. Îl lăsam pe Mutu, cel puţin până în iarnă. Cel mai bun era Mutu, dar dacă l-au dat afară. Cel mai bun este Trică. Şi Neagoe este tare de tot, dar părerea mea este că Trică este cel mai potrivit”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Antenasport. 

După 11 etape jucate, FC U Craiova 1948 este pe locul 13 în clasament, cu doar 9 puncte. 

Afla mai multe despre: fc u craiova-dragomir-liga 1 

viewscnt
Articole similare