Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie dinspre FCSB după ce Moldovan i-a luat faţa lui Târnovanu în poarta naţionalei | EXCLUSIV

Reacţie dinspre FCSB după ce Moldovan i-a luat faţa lui Târnovanu în poarta naţionalei | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Basarab Panduru şi Mihai Stoica au comentat decizia lui Edi Iordănescu, aceea de a-l titulariza pe Horaţiu Moldovan în poarta naţionalei României.

Horaţiu Moldovan a bifat a doua partidă din carieră ca titular sub tricolor, după cea din amicalul cu Slovenia din luna noiembrie a anului trecut. Cu toate că, portarul Rapidului a avut fluctuaţii de formă în acest sezon, Edi Iordănescu a decis să meargă pe mâna fostului jucător al lui Sepsi, în detrimentul lui Târnovanu sau Aioani.

Reacţie dinspre FCSB după ce Moldovan i-a luat faţa lui Târnovanu în poarta naţionalei | EXCLUSIV

”Eu spun aşa, că poţi alege pe cineva vrei, că e treaba ta de selecţioner. Dat atât timp cât Moldovan a fost înaintea lui Târnovanu şi Aioani, mi se pare normal ca atunci când lipsesc primii doi, Niţă şi Radu, să fie el, că altfel l-ai ţinut degeaba. Dacă discutăm despre forma de moment, putem discuta, putem avea păreri. Putem spune despre Aioani că vine de la campioană, Târnovanu e în formă la FCSB. Părerea mea e că nu e greşit. La portari e complicat. Nu ştiu dacă forma de moment contează, poate e şi continuitatea”, a spus Basarab Panduru.

”Înainte erau Tătătruşanu şi Niţă portarii. E aceeaşi situaţie cu Târnovanu şi Moldovan. Poate că selecţionerul sau antrenorul de portari, că nu ştiu cine hotărăşte, să dorească un portar fără gabarit, fără talie, dar cu o reacţie mai bună. Ai fundaşi mari şi poate te gândeşti, că ai nevoie de un portar de reacţie. O echipă care face egal cu Andorra, nu cred că ne poate pune probleme (n.r. naţionala statului Kosovo). Eu zic că e o echipă foarte slabă”, a adăugat Mihai Stoica.

În vârstă de 25 de ani, Horaţiu Moldovan a bifat 39 de meciuri în toate competiţiile pentru Rapid în acest sezon, a primit 45 de goluri şi a păstrat poarta intactă în 12 partide. 

Afla mai multe despre: echipa nationala 

viewscnt
Articole similare