Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie dură a lui Adrian Ursea, după incidentele de la meciul dintre PSG şi Istanbul BB: "Idioţi sunt peste tot!"

Reacţie dură a lui Adrian Ursea, după incidentele de la meciul dintre PSG şi Istanbul BB: "Idioţi sunt peste tot!"

Fotbal

Comentarii

Adrian Ursea este noul antrenor al lui Nice, iar acesta a reacţionat în urma evenimentelor de la meciul dintre PSG şi Istanbul BB, din Champions League.

Reacţia lui Adrian Ursea după incidentul "rasist" al lui Sebastian Colţescu

Adrian Ursea (53 de ani) a preluat-o pe Nice, după ce Patrick Vieira a fost dat afară, iar antrenorul român a debutat deja pe banca noii sale echipe în remiza albă din deplasarea de la Reims. Înaintea meciului din Europa League pe care Nice urmează să îl dispute în Europa League, cu Hapoel Beer Sheva, Adrian Ursea a vorbit şi despre scandalul de la meciul PSG - Istanbul BB.

"M-a întristat teribil să văd ce s-a întâmplat. E groaznic, nu se mai opreşte această problemă. Idioţi sunt peste tot. Noi deja suntem într-o poziţie delicată. Nu putem accepta astfel de lucruri.

Jucătorii au fost curajoşi. Cred că au mai fost cazuri în trecut, când jucătorii, chiar şi singuri, au ales să iasă de pe teren. Aici a fost o acţiune colectivă a celor două echipă, un mesaj foarte puternic.

Ar trebui să oprim acest nonsens pentru totdeauna, să mergem înainte şi să avem grijă de fotbal. Eu am locuit în Elveţia în ultimii 30 de ani, chiar mai bine, iar în ultima vreme am fost aici, în Franţa.

Indiferent că eşti de origine română sau de o altă origine, idioţi sunt peste tot. Originea nu are legătură cu asta. România este o ţară frumoasă, cu multe valori, iar câteva persoane nu ar trebui să influenţeze imaginea întregii populaţii", a spus Adrian Ursea, conform Le Figaro.

Meciul PSG-Istanbul BB, din etapa a VI-a, ultima, a Grupei H a Ligii Campionilor, arbitrat de români, a fost întrerupt, marţi, în minutul 16, la scorul de 0-0. Turcii au părăsit terenul după ce arbitrul de rezervă Sebastian Colţescu a folosit cuvântul "negru" la adresa lui Pierre Webo, antrenorul secund al oaspeţilor.

Oaspeţii au protestat deseori la deciziile arbitrului de centru Ovidiu Haţegan, iar Sebastian Colţescu l-a atenţionat pe central că o persoană din staff-ul echipei turce trebuie sancţionată. Colţescu a folosit cuvântul "negru" indicându-i centralului Haţegan acea persoană. Haţegan l-a eliminat pe antrenorul secund Pierre Webo, fost internaţional camerunez, iar turcii au decis să iasă de pe teren după mai multe discuţii cu brigada şi cu alţi oficiali ai meciului.

Jucătorii echipei Istanbul Başakşehir au părăsit după aproape două ore Stadionul Parc des Princes, refuzând să mai dispute meciul cu PSG din Liga Campionilor, în urma scandalului de rasism. UEFA a stabilit ca partida să se reia miercuri seară. Meciul s-a încheiat 5-1 pentru PSG.

Afla mai multe despre: adrian urseanicepsgbasaksehirsebastian coltescu 

viewscnt
Articole similare