Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie dură a lui Guardiola înaintea meciului cu Southampton: "Vom câştiga cu 18-0. Acesta va fi rezultatul final"

Reacţie dură a lui Guardiola înaintea meciului cu Southampton: "Vom câştiga cu 18-0. Acesta va fi rezultatul final"
Comentarii

Pep Guardiola a răbufnit la conferinţa de presă dinaintea partidei cu Southampton din Premier League.

Manchester City a pierdut cu scorul de 0-2 în faţa rivalilor de la Manchester United, pe Etihad. "Cetăţenii" au cedat prima partidă după 21 de victorii consecutive, iar "diavolii roşii" s-au apropiat la 11 puncte de liderul din Premier League.

Reacţie dură a lui Guardiola înaintea meciului cu Southampton

Chiar dacă echipa lui Pep Guardiola a fost învinsă de rivalii din Manchester, City este în continuare favorita la titlu, iar "cetăţenii" mai au 10 etape la dispoziţie pentru a triumfa în Premier League.

Următorul meci al lui Man City este împotriva celor de la Southampton, echipă care nu trece printr-o perioadă foarte bună în campionat şi care a reuşit prima victorie după două luni, împotriva celor de la Sheffield.

Înaintea meciului cu "sfinţii", la conferinţa de presă, Pep Guardiola a fost întrebat de un jurnalist, dacă Manchester City o va putea învinge cu 9-0 pe următoarea adversară, lucru care l-a enervat pe antrenorul catalan.

Southampton a pierdut în ultimele două sezoane 2 partide cu scorul de 9-0, cu Leicester şi cu Manchester United.

"Sunt un fan al stilului lui Ralph Hasenhuttl şi al echipei sale. Nu mă uit la clasament, ci la calitatea pe care o au. Aşadar, va fi un nou test pentru noi. Southampton a demonstrat că poate lupta de la egal la egal împotriva celor mai bune cluburi, iar în câteva ocazii a arătat că poate încasa 9 goluri.

Nu, noi vom înscrie 18 goluri. Vom câştiga cu 18-0. Acesta va fi rezultatul final. Ce întrebare! United a marcat 9 goluri jucând 88 de minute în superioritate numerică. Ţi se pare amuzant?! Chiar crezi că vom marca 9 sau 18 goluri? Haide, fii serios... Vom încerca doar să câştigăm meciul", a declarat Pep Guardiola.

Manchester City are 65 de puncte după 28 de etape în Premier League. Jucătorii lui Guardiola au câştigat 20 de meciuri, au 3 înfrângeri şi 5 remize în campionat. "Cetăţenii" au marcat 56 de goluri şi au primit 19.

Afla mai multe despre: pep guardiolamanchester city 

viewscnt
Articole similare