Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie dură a preşedintelui UEFA la adresa fotbalului din Ligue 1 şi din Bundesliga: "Nu sunt deloc puternice aceste competiţii"

Reacţie dură a preşedintelui UEFA la adresa fotbalului din Ligue 1 şi din Bundesliga: "Nu sunt deloc puternice aceste competiţii"
Comentarii

Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, nu are o părere foarte bună despre nivelul din campionatele Germaniei şi Franţei.

Aleksander Ceferin nu a ascuns acest lucru în timpul unui interviu acordat presei croate Sportske.

Pentru conducătorul sloven, "lipsa de competitivitate” din aceste două campionate care sunt "complet dominate de aceleaşi echipe" ar explica parţial eliminările echipelor Bayern Munchen şi PSG în Liga Campionilor din acest sezon.

"'Este adevărat că aceste două ligi nu sunt puternice. Există mai multă concurenţă în Italia, dar nu e puternică din punct de vedere financiar. Premier League are cea mai mare tradiţie, suporterii sunt diferiţi de cei din Italia. Când eram în conflict pentru Super League, fanii englezi ne-au ajutat. Italienii şi spaniolii nu au făcut nimic. Iniţiatorii nici nu au avut nevoie de nemţi sau de francezi, pentru că cluburile lor nu erau preocupate de competiţie", a spus el.

Preşedintele UEFA a profitat de ocazie pentru a "îngropa" încă o dată proiectul Super League. "S-a terminat, ei încearcă să-şi satisfacă puţin ego-ul, dar nu va funcţiona niciodată”, a spus el.

Pe de altă parte, Aleksander Ceferin a fost mai degrabă favorabil ideii unei Finale 4 în Liga Campionilor: "Este o idee bună, dar pierzi câteva meciuri. Nu joci acasă şi în deplasare şi sunt mai puţine meciuri pentru deţinătorii de drepturi TV. Este prea devreme pentru a împărtăşi idei noi cu mass-media, dar există planuri".

Afla mai multe despre: bayern 

viewscnt
Articole similare