Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie dură la adresa lui Gigi Becali: "Îşi bate joc! Toată lumea dormea pe banca aia!"

Reacţie dură la adresa lui Gigi Becali: "Îşi bate joc! Toată lumea dormea pe banca aia!"

FCSB

Comentarii

Anghel Iordănescu, fostul selecţioner al naţionalei României, a reacţionat dur la adresa lui Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, care a stricat meciul FCSB - Farul 2-3, în opinia "Generalului".

Gigi Becali este arătat cu degetul de Anghel Iordănescu. "Tata Puiu" a spus că omul de afaceri îşi bate joc de proprii bani pe care-i investeşte în echipă. De asemenea, fostul selecţioner a spus că schimbările pe care le-a dictat Becali n-au avut nicio logică în partida contra echipei "Regelui".

Reacţie dură la adresa lui Gigi Becali: "Îşi bate joc! Toată lumea dormea pe banca aia!"

FCSB a pierdut thrillerul de pe Arena Naţională, 2-3 cu Farul, deşi a condus cu 1-0 şi 2-1. Anghel Iordănescu l-a arătat cu degetul pe Gigi Becali şi a acuzat lipsa de reacţii a băncii tehnice a "roş-albaştrilor".

„Mihai (n.r. - Pintilii) nu poate în momentul de faţă să intervină, regulamentul nu îi permite şi s-a văzut. Nu e normal. Jucătorii de fotbal sunt inteligenţi, se prind imediat. Nu e normal ca în minutul 61 să îi scoţi pe Compagno şi pe Cordea.

Ordinul a venit prin telefon imediat după ce Farul a egalat. Să îi schimbi pe cei doi, unul a marcat gol şi a dat pasă de gol sau a făcut penalty, iar celălalt a marcat din penalty. Nu era normal să schimbi doi jucători în acel moment.

Ce vă pot spune e că FCSB a pierdut incredibil, dar a pierdut pe mâna ei şi a pierdut în primul rând pentru că e prea multă debandadă şi brambureală acolo. Nu ştiu câtă decenţă a avut cu Marius Lăcătuş, cu Gică Hagi, cu ce antrenori au mai trecut pe acolo. Important este că îşi bate joc de proprii bani, dar de banii lui pe care îi investeşte.

Nu era normal ca în minutul 95, 96, un antrenor să intervină? Să taiă jocul, să rupă jocul, să iasă la tuşă, să intre doi metri în teren să rupă jocul şi atunci se termină. Ia roşu Dawa şi nu intervenine nimeni. Toată lumea dormea pe banca aia”, a declarat Anghel Iordănescu, conform Fanatik.

Afla mai multe despre: anghel iordanescugigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare