Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie fabuloasă a celor de la EA Sports, după ce au fost criticaţi de Romelu Lukaku. Belgianul va rămâne fără cuvinte

Reacţie fabuloasă a celor de la EA Sports, după ce au fost criticaţi de Romelu Lukaku. Belgianul va rămâne fără cuvinte

Fotbal

Comentarii

După ce zilele trecute Romelu Lukaku i-a criticat pe cei de la EA Sports, fiindcă nu l-au inclus în echipa sezonului din Serie A la FIFA 20, belgianul a avut parte astăzi de un mică surpriză, cu dedicaţie.

În urmă cu două zile, Romelu Lukaku s-a arătat extrem de dezamăgit de faptul că nu a fost inclus în echipa ideală din Serie A, chiar dacă a avut un sezon excelent, şi nu a primit un card special, precum s-a întâmplat în cazul colegilor lui din campioant.

Atacantul nu şi-a ascuns dezamăgirea, ba chiar şi-a exprimat-o pe Twitter, printr-un mesaj sugestiv: "Pentru că i-am rugat ani de zile. La dracu, e doar un joc". Fotbalistul belgian i-a mai criticat pe creatorii FIFA pentru faptul că i-au acordat ba viteză prea mică, ba un rating prea mic, în comparaţie cu aşteptările atacantului lui Internazionale Milano.

 

 

Astăzi, cei de la EA Sports i-au răspuns într-un mod care l-ar impresiona chiar şi pe fotbalistul belgian. I-au acordat un card special de rating 95, care ar face invidios pe orice fotbalist din Serie A, iar jucătorii de FIFA au început deja demersursile de achiziţionare. Cei care vor să-l aibă, vor trebui să plătească în jur de 200.000 de coins pentru el. 
 

Şi cei de la EA Sports au postat pe Twitter, amuzaţi de mesajul lui Lukaku, în încercarea de a-l îmbuna pe fotbalist. "Te-am prins, Lukaku. Cu 23 de goluri în toate competiţiile, fără dubii locul său este în echipa ideală din Serie A"

 

 

Afla mai multe despre: fifa 

viewscnt
Articole similare