Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie halucinantă a unui patron din Liga 1 după despărţirea dintre FCSB şi Iordănescu: ”Nu poţi tu, Edi, să-i spui lui Gigi să nu mai vorbească. Nu a greşit cu nimic”

Reacţie halucinantă a unui patron din Liga 1 după despărţirea dintre FCSB şi Iordănescu: ”Nu poţi tu, Edi, să-i spui lui Gigi să nu mai vorbească. Nu a greşit cu nimic”

FCSB

Comentarii

Valeriu Iftime susţine că Gigi Becali nu a greşit cu nimic prin comentariile făcute la adresa echipei şi a lui Edi Iordănescu.

FCSB părea să intrase pe un nou făgaş odată cu venirea lui Edi Iordănescu, însă Gigi Becali a revenit la vechiurile obiceiuri, iar antrenorul a ales să plece de la echipă.

După doar trei luni pe banca FCSB-ului, Edi Iordănescu şi-a strâns lucrurile şi a plecat, renunţând şi la clauza care ar fi trebuit să îl ”controleze” pe Gigi Becali.

Finanţatorul echipei roş-albastră l-a făcut praf pe Budescu şi a criticat dur jocul echipei, însă Valeriu Iftime nu a văzut nimic greşit cu comentariile omologului său de la FCSB.

Ba chiar conducătorul lui FC Botoşani este de părere că patronii echipelor sunt îndreptăţiţi să spună ce vor, întrucât ei susţin financiar cluburile.

Reacţie halucinantă a unui patron din Liga 1 după despărţirea dintre FCSB şi Iordănescu

Mă bucur foarte mult că am decis să merg pe mâna lui Marius Croitoru, deoarece am observat că el are ceva în plus faţă de ceilalţi antrenori care au fost la Botoşani.

Este un antrenor foarte curajos, iar eu apreciez acest lucru. îmi place să propun proiecte pe termen lung. Şi noi discutăm, iar după meciuri chiar Marius mă înteabă dacă am să-i spun ceva sau dacă mă deranjează ceva.

El este un antrenor deschis la dialog. Din vară i-am şi prelungit contractul pe încă doi ani, dar să ştiţi că dacă el primeşte o ofertă mai bună şi vrea să plece, eu nu o să îi pun niciodată beţe în roate.

Dacă îl las vreodată la FCSB? Nu cred că se pune problema despre această echipă, deoarece îi ştiu poziţia lui Marius. Deşi nu este echipa mea şi nu trebuie să mă bag, totuşi Gigi Becali nu a greşit cu nimic.

Nu poţi tu, Edi Iordănescu, să-i spui lui Gigi să nu mai vorbească. Acum, pe bune! Ce naiba!? Nu ai cum să impui aşa ceva unui patron. Cu ce a greşit Gigi? A ieşit şi a spus că echipa joacă slab.

Care este problema? Omul a spus exact ceea ce a văzut. Noi, patronii, chiar nu mai putem să spunem nimic? Şi eu, dar şi Gigi, dar şi toţi patronii din fotbal plătim foarte mulţi bani”, a declarat Valeriu Iftime, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare