Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie incredibilă a lui Talpan după golul marcat aseară de Cristea: "Gooooool! Ce bucurie! Sunt atât de fericit că a câştigat Iaşi"

Reacţie incredibilă a lui Talpan după golul marcat aseară de Cristea: "Gooooool! Ce bucurie! Sunt atât de fericit că a câştigat Iaşi"

FCSB

Comentarii

Florin Talpan, juristul căruia i se datorează în mare măsură pierderea mărcii Steaua de către FCSB în favoarea CSA, participa aseară în timpul meciului de la Iaşi la o emisiune live pe Youtube, iar în momentul golului înscris de Andrei Cristea a explodat de bucurie.

Talpan: "Steaua are foarte mulţi, cei mai mulţi suporteri... Goooooool, 1-0 pentru Iaşi! Iiii, ce bucurie!".

Moderator: "Fraţilor, nu-mi vine să cred! Ce veste ne dă în direct domnul Talpan! Pe 7 mai pierde FCSB titlul".
Talpan:"Bucurie mare! Nu ştiu ce minut este. Doamne, ce bucurie! Bucurie fantastică! Este minutul 89. Andrei Cristea a dat golul, foarte bine. Mă bucur.
Moderator: "Asta este! Foarte bine. Asta trebuie să se întâmple"
Talpan: "Andrei Cristea a dat golul"
Moderator:"Iată, fraţilor, că Andrei Cristea a dat gol din nou, spre disperarea oilor"
Talpan: "Trebuie să se facă dreptate! Adevărul trebuie să iasă la iveală! Cine a încercat să se folosească brandul, trebuie să plătească. Îmi doresc foarte mult ca Iaşiul să câştige. Din 2014 m-am gândit ca Steaua să aibă echipă de fotbal. Acesta a fost ţelul meu. Dacă eram ascultat din acel moment, acum eram cel puţin în Liga a 2-a"

Juristul a vorbit şi la finalul meciului despre înfrângerea celor de la FCSB.


Talpan: "Sunt atât de fericit că a câştigat Iaşi în această seară. Extraordinar de mult. Nu merită oamenii care se folosesc de palmaresul Stelei să câştige un campionat şi să profite. Dumezeu le rânduieşte pe toate ca să se facă dreptate"

DIALOGUL ÎNCEPE LA 16:11

Afla mai multe despre: florin talpancsa steauafcsbliga 1poli iasi 

viewscnt
Articole similare