Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie neaşteptată în Liga I: „Antrenorul să dea cu pumnul în masă, să-mi dea şi o palmă dacă e nevoie. Cu vorba bună nu faci treabă în România!”

Reacţie neaşteptată în Liga I: „Antrenorul să dea cu pumnul în masă, să-mi dea şi o palmă dacă e nevoie. Cu vorba bună nu faci treabă în România!”

Superliga

Comentarii

Răzvan Grădinaru (26 de ani) a avut o reacţie suprinzătoare după meciul pierdut de echipa sa, Gaz Metan Mediaş, împotriva UTA-ei, scor 1-0.

Jucătorii Gazului sunt foarte îngrijoraţi pentru startul slab de sezon. Echipa are 5 înfrângeri, un egal şi o singură victorie. 

Gaz Metan este în subsolul clasamentului din Liga I, cu doar 4 puncte!

Grădinaru şi-a manifestat mulţumirea şi a avut o reacţie dură după meciul de pe teren propriu.

”Cu vorba bună nu faci treabă în România, când se poartă cineva frumos cu tine, îi dai în cap”

„Păcat că pierdem din ce în ce mai mult, se duc meciurile şi apare presiunea. Am avut meciuri grele, nu am pierdut la o diferenţă mare de scor, nu ne-au dominat în totalitate, dar pierdem puncte şi asta doare. 

Contează moralul, victoriile aduc victorii, înfrângerile aduc scandaluri, certuri şi nelinişte. UTA este un club stabil, noi încă încercăm să ne adunăm, să îl susţinem pe Mister. Ne pare rău că pierdem puncte, punem presiune şi pe el, e greu când pierzi meci după meci.

Soluţia e să dea un pumn în masă, să vină Mister să ne certe, să intre puţin în noi. Cu vorba bună nu faci treabă în România, când se poartă cineva frumos cu tine, îi dai în cap. 

Mister ştie ce trebuie să facă pentru a ne aduce din nou pe linia de plutire, nu vrem să ne scufundăm”

Trebuie să vină cineva să dea cu pumnul în masă, să ne certe, să-mi dea şi o palmă dacă e nevoie pentru echipă, dar trebuie neapărat să ne regăsim, să practicăm un fotbal frumos. Trebuie să ne creăm ocazii, să adunăm puncte. Ele sunt importante, dacă pierdem în continuare devine groasă.

Am vorbit cu Mister, când am plecat de la Viitorul mi-am dat cuvântul că vin aici, chiar dacă am avut 2-3 oferte mai bune financiar. Mi-am dat cuvântul, nu puteam să-l întorc mai ales că Mister s-a purtat frumos cu mine la Voluntari, nu puteam să-i pun piedică. 

Am venit cu gânduri diferite, nu ne aşteptam să ne batem la retrogradare fiindcă anul trecut Mediaş a fost o echipă bună. Mister ştie ce trebuie să facă pentru a ne aduce din nou pe linia de plutire, nu vrem să ne scufundăm”, a spus Grădinaru la Look Sport. 

Afla mai multe despre: gaz metan mediasrazvan gradinarumihai teja 

viewscnt
Articole similare