Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie nervoasă a lui Nelu Varga în timpul derby-ului CFR Cluj - FCSB 0-1: "M-au nenorocit aştia!"

Reacţie nervoasă a lui Nelu Varga în timpul derby-ului CFR Cluj - FCSB 0-1: "M-au nenorocit aştia!"

CFR Cluj

Comentarii

Înfrângerea CFR-ului în faţa FCSB, 0-1 în Gruia, a provocat o reacţie nervoasă din partea lui Nelu Varga, patronul echipei campioane a României.

FCSB a învins-o pe CFR Cluj, 1-0 în Gruia, într-un meci care a reaprins lupta la titlul din Liga 1. Nelu Varga, patronul CFR-ului, a avut o reacţie nervoasă în timpul meciului. Nelu Varga a văzut meciul din tribuna oficială a stadionului "Dr. Constantin Rădulescu".

Reacţie nervoasă a lui Nelu Varga în timpul derby-ului CFR Cluj - FCSB 0-1: "M-au nenorocit aştia!"

Evoluţia echipei CFR-ului şi, mai ales, rezultatul, i-au provocat o reacţie nervoasă lui Nelu Varga. Patronul echipei din Gruia a fost extrem de nervos la tribuna oficială, în timpul meciului. Nelu Varga ar fi ţipat în timpul partidei "m-au nenorocit ăştia", scrie Fanatik.

Se pare că nervozitatea lui Nelu Varga era îndreptată spre Dan Petrescu, mai susţine Fanatik, care anunţă că Nelu Varga a fost auzit spunând ”Cum să-l dau afară când are clauză de 500.000 de euro?”. Nelu Varga a plecat extrem de supărat de la stadion, după meci.

Cristi Balaj a criticat arbirajul lui Istvan Kovacs din derby-ul CFR Cluj - FCSB 0-1

După antrenorul Dan Petrescu, preşedintele CFR-ului, Cristian Balaj, fost arbitru, l-a acuzat şi el pe Istvan Kovacs pentru prestaţia din meciul cu FCSB.

"(n.r. - despre faza cartonaşului roşu) Faza este discutabilă, are acoperire regulamentară, îi doresc să arbitreze în finala Champions League şi îl voi urmări dacă va mai acorda roşu la o asemenea fază. Supărarea mea este ce s-a întâmplat până la acea eliminare. Şi nu mă mir că a dat la această fază discutabilă cartonaş roşu, atât timp cât am avut situaţii în care nu avea voie să greşească. S-a speriat, i-a fost frică, a fost influenţat de declaraţiile auzite înainte de meci?

Omrani face alunecare cu mâna pe sol, regulamentul spune că dacă loveşte mâna nu este intenţie, el dă henţ în momentul în care mingea l-a lovit în piept pe Omrani şi într-o fază în care Petrila scăpa spre poartă. La începutul jocului, faulturi la mijlocul terenului, în care am jucat mingea clar, fluieră şovăielnic cu frică, nu cumva să supere pe cineva pentru că jucătorul a rămas căzut şi a mieunat pe teren.

Nu mă aşteptam să nu avem un arbitraj de Champions League. Presiunile care se fac asupra arbitrilor aduc greşeli. Ăsta este motivul pentru care se fac aceste presiuni. Într-un asemenea meci ar trebui să fii cât mai exact, nu te gândeşti că vei fluiera în aşa fel încât să nu-i superi pe cei care au făcut presiune înaintea meciului. Noi am ales să fim eleganţi şi nu aş vrea să ascund înfrâgerea în spatele arbitrajului. Noi suntem principalii vinovaţi. Am luat un gol în momentul în care eram nouă jucători pe teren, în urma unei devieri. Ei au avut şi alte ocazii, în momentul în care am fost cu un om mai puţin pe teren, avem partea noastră  de vină, numai că aşteptam mult mai mult în acest joc.

Acele imperfecţiuni nu aveau voie să fie şi au dat impresia că a avut o oarecare teamă. La Boateng, a revenit corect şi a dat cartonaş galben, iar Vali Gheorghe se plimba în cârcă, îl ţinea pe adversar, era o ţinere prelungită, dar nu a mai revenit să dea cartonaş galben. Şi sunt multe lucruri care, din punctul meu de vedere, nu aveau ce să caute pe teren. Nu mă ascund în spatele arbitrajului, numai că simţeam nevoia să clarific acest lucru.

Şi încă o dată sublinez, nu mai faceţi presiuni, pentru că nu avem prietenii cu arbitrii, nu avem arbitri care au greşit în favoarea noastră, în jocuri pe care să le câştigăm, comparativ cu adversarii, care au avut de multe ori de câştigat. Dacă federaţia priveşte cu indiferenţă, se pare că-i încurajează (n.r. - pe cei care pun presiune). Noi am ales să fim eleganţi, să protejăm arbitrii şi să spunem că vrem doar un arbitraj corect, că nu inflenţăm şi nu mergem la arbitri, ori acele acuze care s-au făcut au avut ţinta să se întâmple ceea ce s-a întâmplat pe terenul de joc.

Sunt dezmăgit, atât pot să spun, clar am şi o parte de subiectivism, dar dacă o să vedeţi ce s-a întâmplat până la eliminare... O să scot fazele de arbitraj şi o să le prezint, ca să vedeţi că nu vorbesc prostii", a declarat Balaj.

Afla mai multe despre: nelu vargacfr clujliga 1reactiefcsb 

viewscnt
Articole similare