Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie vehementă a lui Nicolae Dică: ”În vestiar, pe teren, în sala de şedinţă, eu sunt şeful la FCSB”

Reacţie vehementă a lui Nicolae Dică: ”În vestiar, pe teren, în sala de şedinţă, eu sunt şeful la FCSB”

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a ţinut să lămurească situaţia ierarhică de la FCSB. Antrenorul a anunţat, la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Dunărea Călăraşi, că el este şeful la echipă.

”La Steaua, la fiecare meci eşti evaluat şi după fiecare meci poţi fi dat afară sau să rămâi la echipă. Presiunea este mereu aceeaşi. La cald, patronul spune multe lucruri. Pe urmă se răzgândeşte şi revine asupra lucrurilor pe care le spune.

Ştiu cât am muncit în cariera de jucător, ştiu câtă pasiune pun în meseria de antrenor. Dacă nu făceam lucruri bune, nu rezistam atât timp la Steaua, unde presiunea e enormă. Mulţi mă contestă, mulţi sunt împotriva mea, dar cu cât ei sunt mai mulţi, cu atât mai multă putere de muncă am eu.

În vestiarul Stelei, pe teren, în sala de şedinţă, acolo este un singur şef şi îl cheamă Nicolae Dică. Nu s-a întâmplat niciodată ca un jucător să intre în scandal cu mine, exceptând dialogul pe care l-am avut cu Alibec. Nu s-a întâmplat ca un jucător să-mi vorbească sau să mă ia la mişto”, a spus Dică.

Afla mai multe despre: dicafcsb,  

viewscnt
Articole similare