Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie vehementă a suporterilor lui Dinamo, la adresa şefilor lui FC Argeş: ”Au renunţat la ultima umbră de demnitate. N-au nicio jenă!”

Reacţie vehementă a suporterilor lui Dinamo, la adresa şefilor lui FC Argeş: ”Au renunţat la ultima umbră de demnitate. N-au nicio jenă!”

Fotbal

Comentarii

Suporterii lui Dinamo, prin ”vocea” grupului DDB Italia, au criticat în termeni duri gestul conducerii lui FC Argeş, care, după 1-6 pe teren, la baraj de menţinere/promovare, au contestat la FRF modul în care dinamoviştii au primit avizul pentru a participa în Superligă.

Potrivit gsp.ro, şefii celor de la FC Argeş încearcă să câştige barajul cu Dinamo la ”masa verde”, dacă pe teren par să nu mai aibă nicio şansă.

Argeşenii vor să câştige barajul la ”masa verde”

Mai exact, aceştia au trimis o adresă către Federaţia Română de Fotbal prin care au cerut retragerea licenţei de Superligă atribuită dinamoviştilor în urmă cu câteva zile, pe motiv că aceştia prezintă numeroase datorii restante. 

De asemenea, s-a reclamat şi faptul că noul plan de reorganizare nu a fost aprobat până la 30 aprilie, ultimul termen pentru depunerea dosarului de licenţiere. 

FC Argeş a solicitat celor de la FRF un răspuns în termen de 24 de ore, apoi, dacă nu vor avea câştig de cauză, se vor adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, unde cazul ar trebui să fie judecat în regim de urgenţă.

Mesajul suporterilor lui Dinamo

DDB Italia nu a rămas impasivă la tentativa curioasă a Argeşenilor de a muta barajul la TAS. Suporterii lui Dinamo condamnă total gestul şefilor din Trivale, pe care-l consideră ”unul de toată jena”.

La BUCUREŞTI poţi să te PITEŞTI, dar la PITEŞTI nu poţi să te BUCUR(i)EŞTI. FC Argeş umblă la arsenalul de arme murdare şi renunţă şi la ultima umbră de demnitate, doar pentru a rămâne în Liga 1.

Acum cer retragerea licenţei lui Dinamo, pentru că încă mai are datorii. N-au nicio jenă că au jucat în prima ligă pe banii publici ai Primăriei. Nicio ruşine pentru felul în care au cheltuit banii cetăţenilor.

Vor cu orice chip în Liga 1, tocmai pentru a justifica tocarea banului public. Dar le sare în ochi datoria adversarului, care a supravieţuit din contribuţiile propriilor suporteri.

Să cauţi salvarea la masa verde, după ce ai pierdut cu 6-1, este o ruşine pe care n-o va spăla toată apa Argeşului!

O altă încercare jenantă este aceea de a lua locul lui Hermannstadt, după modelul Pandurii Tg Jiu, pe vremea conducerii sindicale, când retrogradau an de an, dar îşi cumpărau locul alteia echipe în prima ligă.

Adversarul nostru de la baraj a făcut tot posibilul să gasească un motiv pentru a nu juca meciul retrogradării pe teren propriu. S-au făcut de râs în faţa propriilor suporteri, care nu sunt de acord cu mutarea meciului în afara oraşului. 

Ca să motiveze schimbarea stadionului, au găsit cea mai proastă explicaţie: ”Uitaţi-vă pe biletele pe care le-am tipărit, să vedeţi că erau pregătite pentru stadionul din Trivale. Este dovada că noi ne-am dorit să jucăm meciul la Piteşti.”

Dimpotrivă, pentru noi, este exact dovada că stadionul din Piteşti nu avea nicio problemă şi meciul se putea juca foarte bine acolo. Biletele erau tipărite dinainte de meciul tur, doar că nu se aşteptau să piardă cu 6-1. 

Motivul invocat pentru schimbarea stadionului este la fel de pueril: ”Ne temem să nu se stingă nocturna în timpul meciului.” Băh, mă laşi?! Fix acum vă lasă nocturna. Metoda ”George Copos”. Cel care a ordonat stingerea nocturnei în 2001 la meciul cu PSG. Nici Copos n-a rezolvat nimic atunci, dar s-a făcut de râs peste tot. 

La Piteşti n-ar fi căzut nocturna, dar spiritul de fair play s-a stins zilele astea. Şi lucrul ăsta e mult mai ruşinos decât o retrogradare. 

FRF are obligaţia să investigheze situaţia de la Piteşti şi să ia măsurile necesare. Nu poţi să minţi pe toată lumea şi să-ţi baţi joc de toţi suporterii. Şi de ai tăi şi de oaspeţi. Nu poţi să muţi evenimentul în alt oraş, chiar în săptămâna meciului. 

Dacă vor să-şi mai spele din păcate, ar trebui să pună la vânzare toate biletele rămase şi să nu mai impună restricţii suporterilor dinamovişti care vor intra la Tribuna I. Mai ales că vom fi doar noi şi ei, cei din conducere. Asta spre binele lor, pentru că noi n-avem nimic de împărţit cu nimeni de-acolo. 

NOI VOM FI ACOLO! VOM UMPLE STADIONUL şi străzile din jurul lui! Iar la Bucureşti, vom umple Sala Dinamo, unde Clubul Sportiv Dinamo a pregătit un ecran de 12 metri, pe care va fi transmis meciul de la Mioveni. E un eveniment prea important ca să-l trăieşti pe canapea, în sufragerie. După atâţia ani, Dinamo ne scoate din nou în stradă şi în autostradă! 

Suporterii Argeşului, care merită tot respectul, au declarat că nu vor veni la Mioveni. Nu pentru că echipa are şanse prea mici de salvare, ci pentru felul în care au fost umiliţi de conducerea clubului. Orice se va întâmpla cu echipa lor, îi aşteptăm înapoi în Liga 1, eventual, cu alţi conducători. Dacă şefii lor de acum vor pleca, ultimul ...să stingă lumina! 

Dacă oamenii din conducere vor pleca, ultimul să stingă lumina”, au anunţat dinamoviştii din grupul DDB Italia, pe pagina oficială de facebook.

Afla mai multe despre: dinamoargessuporteriddb italia 

viewscnt
Articole similare