Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţii de la Slovan Liberec despre situaţia de la FCSB. Ce informaţii au primit aseară jucătorii. Antrenorul cehilor nu vrea ca meciul să joace sâmbătă

Reacţii de la Slovan Liberec despre situaţia de la FCSB. Ce informaţii au primit aseară jucătorii. Antrenorul cehilor nu vrea ca meciul să joace sâmbătă

UEFA Europa League

Comentarii

Cei de la Slovan Liberec au oferit câteva reacţii despre meciul cu FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a fost decimată de infectările cu coronavirus. Pavel Hoftych, antrenorul echipei din Cehia, nu vrea ca meciul să fie amânat pentru ziua de sâmbătă.

FCSB se confruntă o probleme incredibil de mari înainte de meciul cu Slovan Liberec şi încă nu se ştie dacă meciul se va juca. Fosta campioană a României are 15 jucători infectaţi cu coronavirus şi, în acest moment, nu are la dispoziţie suficienţi jucători pentru a disputa partida. Cei de la Slovan au oferit câteva reacţii despre această situaţie.

Reacţii din partea celor de la Slovan Liberec despre situaţia de la FCSB: ”Aşteptăm cu nerăbdare meciul”

Jakub Hromada, unul dintre mijlocaşii lui Slovan Liberec, a spus aseară că ultimele informaţii pe care le-a primit au fost că partida se va disputa în condiţii normale. Mai mult, jucătorul în vârstă de 24 de ani spune că şi el îşi doreşte să se joace şi aşteaptă meciul cu nerăbdare:

”Până acum se pare că vom juca. Acum aşteptăm informaţiile despre ce se întâmplă. Ne pregătim să jucăm norma. Cred că au avut mai multe teste astăzi (n.r. interviul este dat aseară). Deşi virusul s-a răspândit la mai mult de 20 de oameni din aceeaşi echipă, cred că toţi jucătorii ar trebui să fie negativi în meciul cu noi. Şi toţi oamenii de pe stadion ar trebui să fie negativi. Dar nu ne îngrijorăm, dimpotrivă, aşteptăm cu nerăbdare meciul”, a declarat Jakub Hromada în presa din Cehia.

Reacţii din partea celor de la Slovan Liberec despre situaţia de la FCSB. Hoftych: ”Nu am vrea să jucăm sâmbătă”

Având în vedere situaţia, FCSB a înaintat la UEFA o cerere prin care a propus ca partida să fie amânată pentru ziua de sâmbătă. Forul continental nu şi-ar dori însă o amânare, mai ales că ar da peste cap competiţiile interne. De aceeaşi părere este şi antrenorul lui Slovan Liberec. Pavel Hoftych a spus că nu-şi doreşte ca meciul să fie amânat pentru ziua de sâmbătă:
”Cu siguranţă nu am vrea să rămânem aici până sâmbătă, pentru că ne-ar da campionatul peste cap. În plus, ce am face aici timp de patru zile? Deci credem că meciul se va juca şi vom fi fericiţi”, a declarat Pavel Hoftych, antrenorul lui Slovan Liberec.

FCSB nu are în acest moment 13 jucători la dispoziţie pentru ca partida să înceapă, dar a primis o dispensă de la UEFA prin care poate modifica lista cu lotul pentru această partidă. Drept urmare, Gigi Becali a făcut câteva transferuri de urgenţă, însă are voie să adauge doar patru jucători.

Cine sunt cei 15 jucători de la FCSB infectaţi cu coronavirus:

Alexandru Buziuc – atacant
Ovidiu Popescu – mijlocaş
Andrei Miron – fundaş central
Olimpiu Moruţan – mijlocaş
Florin Tănase - mijlocaş
Andrei Vlad – portar
Marius Briceag – fundaş
Darius Olaru – mijlocaş
Andrei Pandele – mijlocaş
Vali Creţu – fundaş
Dennis Man - mijlocaş
Iulian Cristea – fundaş central
Ionuţ Vînă – mijocaş
Florinel Coman – mijlocaş
Sergiu Buş – atacant

FCSB - Slovan Liberec ar trebui să se joace diseară, de la 20:30.

Afla mai multe despre: slovan liberec 

viewscnt
Articole similare