Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţii din tabăra dinamoviştilor, după înfrângerea în faţa campioanei Europei la handbal masculin, FC Barcelona: ”Nu am avut noroc!”

Reacţii din tabăra dinamoviştilor, după înfrângerea în faţa campioanei Europei la handbal masculin, FC Barcelona: ”Nu am avut noroc!”

Handbal

Comentarii

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a avut parte, joi seară, de un meci de gală pe teren propriu, în etapa a 11-a din grupa B a Ligii Campionilor, cu deţinătoarea trofeului, FC Barcelona.

În faţa propriilor fani, care au aplaudat la scenă deschisă ambele echipe, Dinamo a fost învinsă de starurile de la FC Barcelona, cu scorul de 35-30 (17-15). Au fost momente emoţionante şi pentru antrenorul dinamoviştilor, Xavi Pascual, care a preluat campioana României venind chiar de la FC Barcelona, cu care a câştigat toate trofeele puse la bătaie în ultimii ani. Principalii marcatori ai meciului de joi seară au fost Mamdouh 9 goluri, Nantes Campos 8, pentru Dinamo, respectiv Mem 9 şi Langaro Inoue 7, pentru iberici.

La finalul meciului, jucătorii lui Dinamo au vorbit, dar nu au fost dezamăgiţi după înfrângere. Mamdouh Shebib a reproşat lipsa de noroc a bucureştenilor. 

”Nu am avut noroc!”

”Am crezut în noi. Ca în fiecare meci mare pe care l-am făcut de la începutul sezonului, am fost aproape. Am luptat până în ultima secundă. Am fost atât de aproape, dar nu am avut noroc. Dar este un start bun pentru noul an”, a spus Mamdouh Shebib.

”Este echipa campioană entitre a Europei si au jucătorii cei mai buni din lume. Per total, am reuşit să jucăm ca o echipă azi şi cred că am facut un meci frumos şi dedicăm această partidă tuturor suporterilor”, a spus Valentin Ghionea.

În etapa a 12-a, Dinamo Bucureşti va juca în deplasare, cu FC Porto, pe 24 februarie. După disputarea partidelor retur în ambele grupe ale Ligii Campionilor, încep fazele eliminatorii, din 30 martie 2022, play-off şi sferturi, iar Turneul Final Four va avea loc pe 18-19 iunie. 

Afla mai multe despre: handbal-dinamo-barcelona 

viewscnt
Articole similare