Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţii dinspre Astra şi Petrolul după presupusul abuz rasial "Nişte chestii foarte urâte. Se repetă. Oamenii ăştia suferă când aud aşa cuvinte"

Reacţii dinspre Astra şi Petrolul după presupusul abuz rasial  "Nişte chestii foarte urâte. Se repetă. Oamenii ăştia suferă când aud aşa cuvinte"

Astra Giurgiu

Comentarii

Cei implicaţi în meciul Astra - Petrolul Ploieşti, 1-2, au oferit reacţii despre meci, dar şi despre incidentul care ar fi dus la un abuz rasial, terminat cu eliminarea unui fotbalist al gazdelor.

Reacţii după eliminarea care a dus la o controversă în Astra - Petrolul 1-2

Tiberiu Giuroiu a fost eliminat în minutul 34 al fostului derby de Ploieşti. Fotbalistul Astrei s-a certat cu Sory Diarra şi a fost trimis la vestiare. 

Fotbalistul giurgiuvenilor l-ar fi abuzat rasial pe Sory Diarra, făcându-l pe arbitrul Vadana Sorin să îi arate cartonaşul roşu fără ezitare. Riza şi Diarra au încasat şi el galbene pentru rolul lor în ceartă.

Nae Constantin a comentat victoria echipei sale: "Aş putea să spun că am făcut un joc slab, pentru că l-am dominat în totalitate, dar am ratat multe ocazii, din păcate am făcut o greşeală la început de repriză secundă, care putea să ne coste. Şi tot ce am făcut a fost să le dăm speranţa că pot obţine un rezultat bun. E una dintre cele mai grele victorii ale noastre, important e că am câştigat, că am pus trei puncte în claasament şi asta contează cel mai mult.

(n.r. despre eliminarea jucătorului Astrei) Au fost cuvinte... A fost arbitrul care a auzit, e clar că nu-şi aveau rostul pe un teren de fotbal, dar arbitrul a fost aproape, nu pot să comentez mai multe", a declarat antrenorul Petrolului

Şi jucătorul Petrolului, Eugen Cebotaru, a auzit ce s-a întâmplat: "Nişte chestii foarte urâte, suntem într-o situaţie în care se repetă chestii care nu fac frumos un meci dintr-o greşeală prostească sau din tinereţe. Cred că o să fie învăţătură de minte şi pentru băiatul care a luat cartonaş roşu. Nu se poate să faci aşa ceva, pentru că oamenii ăştia suferă când aud aşa cuvinte". 

Florin Stângă, antrenorul Astrei, a vorbit despre fotbalistul său: "S-au îmbrâncit, au căzut, chiar nu ştiu ce s-a întâmplat. Tibi e un copil, 2003, e şi în atenţia echipei naţionale, probabil şi efervescenţa acestui meci, dorind să demonstreze, să joace cât mai bine... Îl înţeleg, e un copil, cred că e la primul lui meci cu Petrolul la seniori şi probabil a cedat din punct de vedere mental". 

 

Afla mai multe despre: astra petrolultiberiu giuroiusory diarra 

viewscnt
Articole similare