You are here:

Reacţii după ce Adrian Petre a decis să se retragă din fotbal la doar 26 de ani: ”Nu a avut succes”

Reacţii după ce Adrian Petre a decis să se retragă din fotbal la doar 26 de ani: ”Nu a avut succes”
Comentarii

Adrian Petre pune capăt carierei în fotbal la doar 26 de ani, după ce în ultimii ani a încercat să revină la forma care l-a propulsat spre naţionala U21, FCSB sau Esbjerg.

Presa din Danemarca: ”Părea că Adrian Petre va avea o carieră grozavă”

Adi Petre a fost unul dintre atacanţii de perspectivă ai României, însă cariera sa a luat-o la vale. Arădeanul s-a afirmat la UTA, apoi s-a transferat în Danemarca, la Esbjerg, în 2017. 

Cel mai înalt punct al carierei l-a atins la EURO U21, când a fost semifinalist cu mulţi dintre actualii componenţi ai naţionalei antrenate de Mircea Lucescu. 

În 2020, Adi Petre a semnat cu FCSB, unde a eşuat, iar din acel moment a început picajul. Atacantul a pendulat între echipe din ţară şi din străinătate, dar nu a mai confirmat la: Cosenza, UTA, Farul, Levadiakos, Hermannstadt, CS Tunari sau Concordia Chiajna. 

Vestea a ajuns şi în Europa, iar jurnalişti danezi au rămas şocaţi de decizia luată de Petre. 

”Îţi mai aminteşti de Adrian Petre? Acum a luat o decizie sălbatică. A fost o mare speranţă a României, a jucat la Europeanul U21 din 2019, apoi Esbjerg l-a vândut la cel mai popular club din ţară (n.r. - FCSB)”, au notat cei de la JydskeVestkysten.

”Adrian Petre a dus o viaţă fotbalistică tumultuoasă în ultimii ani”

”26 de ani este o vârstă bună pentru un fotbalist, dar e sfârşitul carierei pentru Adrian Petre. Cel mai recent, a jucat în ţara lui natală, la Concordia Chiajna, dar acum a ales să-şi încheie activitatea. Adrian Petre a dus o viaţă fotbalistică tumultuoasă în ultimii ani.

De când a părăsit Esbjerg fB, în 2020, a jucat la opt cluburi diferite şi nu a avut succes. Esbjerg l-a vândut la FCSB, cel mai mare club din România, iar la vremea respectivă părea că Adrian Petre va avea o carieră grozavă. Acum, s-a terminat”, au scris şi cei de la Tipsbladet.

Afla mai multe despre: adrian petreretragerereacţii 

viewscnt
Articole similare