Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţii după ce FC Argeş s-a împiedicat în lupta pentru play-off: ”Nu a fost ziua noastră”. Ce spune Prepeliţă după înfrângerea de la Sibiu

Reacţii după ce FC Argeş s-a împiedicat în lupta pentru play-off: ”Nu a fost ziua noastră”. Ce spune Prepeliţă după înfrângerea de la Sibiu

Superliga

Comentarii

FC Argeş a făcut vizita la Sibiu pentru a disputa partida cu Hermannstadt, din runda 29 a Ligii 1. Gazdele au obţinut o victorie surprinzătoare, cu scorul de 4-1, după ce piteştenii deschiseseră scorul din penalty, prin Malele 24'. Yazalde 42', 51', Aosman 77' şi Măţel 90+5' au punctat pentru Hermannstadt.

FC Argeş intrase în lupta pentru play-off în urma prestaţilor senzaţionale din 2021, dar s-au împiedicat spre final, pierzând în deplasare cu penultima clasată. Piteştenii au avut mai multe ocazii ratate, iar acestea s-au răzbunat, spre dezamăgirea lui Andrei Prepeliţă.

Antrenorul lui FC Argeş s-a arătat dezamăgit de rezultatul obţinut şi a explicat că este de părere că scorul final nu a reflectat jocul din teren.

Reacţii după ce FC Argeş s-a împiedicat în lupta pentru play-off

”Am marcat primii, tot noi am avut iniţiativa, am condus jocul, cred că a fost un moment psihologic, trebuia să facem 2-0. La pauză am vorbit cu băieţii să ieşim să câştigăm meciul. Cred că am avut ocazii bune de joc şi de la 2-1 ne-au prins pe contraatac, de aia şi scorul a luat proporţii.

E o înfrângere grea, pentru că cum a decurs jocul, nu ne aşteptam la această înfrângere. Nu a fost ziua noastră să marcăm chiar şi din penalty, l-am ratat pe primul. Sunt mulţumim că în alte meciuri n-am primit goluri deloc. Dacă le primim pe toate într-o...noi am primit 9 goluri în 2 meciuri.

Scorul a luat proporţii şi pt că am jucat la 2-1 pt a egala, pt a câştiga şi am dat adversarilor nişte spaţii pe care le-au speculat.”, a declarat Prepeliţă.

Palic şi Malele au fost şi ei dezamăgiţi de pierderea cu hermannstadt, mai ales după ce oaspeţii reuşiseră să deschidă scorul.

”Am dat primul gol şi am simţit că putem să mai dăm încă unul, dar Sibiul a întors rezultatul şi au câştigat meciul”, a spus Palic.

”A fost ciudat, sunt fericit că am marcat, dar trist că am pierdut prea multe şanse şi trebuia să înscriem pentru 2-0 înainte”, a adăugat Malele.

Afla mai multe despre: hermannstadthermannstadt argeşfc argeşliga 1andrei prepeliţăcephan maleleantun palic 

viewscnt
Articole similare