Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţii după Concordia Chiajna - Poli Iaşi 1-0! ”Îmi jenă să tot spun despre cum ne-am oraganziat ca echipă!”

Reacţii după Concordia Chiajna - Poli Iaşi 1-0! ”Îmi jenă să tot spun despre cum ne-am oraganziat ca echipă!”

Fotbal intern

Comentarii

Concordia Chiajna s-a impus cu scorul de 1-0 în faţa celor de la Poli Iaşi, în etapa a doua a Ligii 1.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Voicu în minutul 48. 

După acest rezultat, Claudiu Niculescu, antrenorul Concordie Chiajna a tras mai multe concluzii. 

Sunt trei puncte foarte importante pentru noi. Ştiam că ne aşteaptă un meci foarte greu. Debut foarte bun şi îmi felicit băieţii pentru că au muncit foarte mult pentru aceste meciuri şi pentru cel de azi pentru că a fost un pic terenul greu. Sunt jucători cu experinţă, au jucat multe meciuri în Liga 1. Jucători care luptă, au înţeles mesajul meu că fără sacrificiu, nu se poate performanţă.

Avem concurenţă, cel puţin în zona de atac avem concurenţă şi ăsta e lucrul în beneficiul echipei. Nu aş vrea să vorbesc în acest moment de promovare. În primul rând, multe echipe îşi doresc acest lucru şi au anunţat public acest obiectiv. Mă refer la Petrolul, U Cluj, echipe cu tradiţie în fotbalul românesc. Hermannstadt iar este o echipă, mai sunt şi altele. Poate va fi şi o surpriză, aşa cum a fost în fiecare sezon în liga 2 în ultimii ani”, a spus Claudiu Niculescu după meci. 

”Am legat a doua victorie şi tratăm cu mare încredere următorul meci de acasă cu Metaloglobus. Avem n echipă foarte bună, poate dacă ne luăm după nume şi mai bune decât multe echipe din Liga 1, dar trebuie să muncim la fiecare meci, să lăsăm capul jos şi să intrăm în play-off pentru că acesta este obiectivul nostru momentan”, a spus după meci, Andrei Marc, jucătorul Chiajnei.

Antrenorul lui Poli Iaşi, Costel Enache, a spus după meci că îi este jenă să vorbească despre cum s-a organizat echipa lui.

Nu cred că mai e nimic de comentat. Cei care au văzut meciul nu vor să le spun eu cum a fost meciul. Am avut şi noi momente când am fi putut marca, dar foarte puţin pentru partea ofensivă. Avem mult de muncă, o să avem viaţă grea şi cred că o să suferim în continuare ca şi joc. Mi-e oarcum jenă să tot spun despre cum ne-am oraganziat ca echipă, despre modul în care am reuşit să ne adunăm jucătorii şi să facem o pregătire”, a spus după meci, antrenorul lui Poli Iaşi, Costel Enache.

Nu am reuşit să luăm punct sau puncte nici în această partidă, nu reuşim să marcăm şi luăm nişte goluri uşoare, pe greşeli colective, greşeli ce trebuia să le reglăm de săptămâna trecută”, a spus după meci, Florin Plămadă, jucător la Poli Iaşi. 

Rezultate înregistrate în partidele disputate, sâmbătă, în etapa a doua a Ligii a II-a:

Dacia Unirea Brăila - FC Braşov  0-0

Poli Iaşi - Concordia Chiajna 0-1

Ripensia Timişoara - Unirea Dej 0-0

Unirea Slobozia - FC Şelimbăr  2-0

Meciul Metaloglobus - Petrolul are loc de la ora 13.00.

Partida FC Buzău - Universitatea Cluj se dispută duminică, meciul Csikszereda Miercurea Ciuc - AFC Astra are loc luni.

Întâlnirile Dunărea Călăraşi - Poli Timişoara şi Viitorul Pandurii Târgu Jiu - Steaua sunt programate marţi.

Afla mai multe despre: poli iaşi-concordia-liga 2 

viewscnt
Articole similare