Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţii după Petrolul - CS Mioveni, scor 0-0: ”Aştept mai multe de la toţi”

Reacţii după Petrolul - CS Mioveni, scor 0-0: ”Aştept mai multe de la toţi”

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii.

La finalul partidei, Nae Constantin, antrenorul celor de la Petrolul, nu a fost mulţumit de rezultat. El şi-a certat elevii şi a spus că aşteaptă mai multe de la ei. 

”E genul de meci pe care ţi-ai dori să-l câştigi, dar ne mulţumim şi cu un egal. Cred că ei sunt nemulţumiţi, pentru că puteau câştiga. Noi nu am meritat, la câte greşeli am făcut. Am tras un semnal de la începutul săptămânii. Nu mi-a plăcut, am intrat pe vârfuri, probabil nu am fost eu suficient de convingător înainte de meci.

Dacă ar fi să luăm ceva pozitiv, e că nu am primit gol, e al patrulea meci fără gol primit. E o bază de plecare, doar că meciuri de genul ăsta vom mai juca, dar aici, acasă trebuie să încercăm să le câştigăm, să luăm 3 puncte din meciuri de genul ăsta.

Aştept mai multe de la toţi, au fost greşeli mari la linia de fund, pentru că ei au avut astfel mari ocazii. Faptul că noi nu am avut ocazii e o problemă, pentru că mingea pleacă de la construcţie de jos. Sper să analizăm şi să arătăm mai bine la următorul meci. Dacă nu mulţumim suporterii, îi vom pierde”, a spus Nae Constantin.

Ce a spus Flavius Stoican după debutul la Mioveni

”Sunt mulţumit pentru atitudine şi ce au arătat pe teren din punct de vedere al dorinţei. Consider că puteam să câştigăm acest meci, pentru că am avut câteva ocazii bune, dacă eram şi mai atenţi la finalizare.

Jocul a fost echilibrat împotriva unei echipe care se bate cu formaţii din play-off, deci este un punct bun. Sunt multe lucruri pozitive, însă, important este ca ei să conştientizeze că pot mult mai mult. Se poate”, a spus Flavius Stoican, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: petrolul-cs mioveni-superligă 

viewscnt
Articole similare