You are here:

Reacţii emoţionante de pe terenul finalei EURO 2024! Luis de la Fuente şi fotbaliştii Spaniei au anunţat ce urmează: "Acesta este scopul nostru"

Reacţii emoţionante de pe terenul finalei EURO 2024! Luis de la Fuente şi fotbaliştii Spaniei au anunţat ce urmează: "Acesta este scopul nostru"
Comentarii

Campionii de la EURO 2024 au oferit primele reacţii de pe terenul din Berlin, imediat după ce au învins Anglia în finala europeană.

Reacţiile campionilor europeni

Spania s-a impus cu 2-1 în finala EURO 2024 cu Anglia, iar ibericii au câştigat cel de-al patrulea titlu continental, după cele din 1964, 2008 şi 2012. Englezii se află la cea de-a doua finală europeană ratată, după cea din 2021.

La final, eroii turneului final din Germania au tras concluziile la cald, în frunte cu selecţionerul Luis de la Fuente. 

"Nu aş putea fi mai fericit, văzând suporterii, jucătorii. Azi a fost o zi minunată, o echipă s-a încoronat pe merit campioană europeană, astăzi sunt şi mai mândru şi sper ca acest impuls va servi pentru a ne face mai buni în fiecare zi.”

Ne putem îmbunătăţi întotdeauna, acesta este scopul nostru, virtutea acestei echipe este că ne gândim mereu să fim puţin mai buni şi o vom reuşi, pentru că aceşti jucători sunt un exemplu pentru toată lumea, sunt foarte buni", a spus selecţionerul promovat de la Spania U21, în 2021. 

Nico Williams, una dintre senzaţiile de la EURO 2024, a vorbit despre finală. 

"Euforic, foarte fericit, pentru toţi oamenii care merită, părinţii noştri, fanii noştri. Am suferit foarte mult cu Anglia, au jucători care pot face diferenţa, am putut să le contracarăm armele şi am avut un campionat foarte bun. Adevărul este că avem o echipă grozavă şi toţi aceşti oameni merită", a declarat atacantul lateral. 

Oyarzabal a marcat pentru 2-1 şi a făcut-o campioană pe Spania, iar la final şi-a amintit de parcursul său până în finala EURO 2024. 

"Mi-am făcut treaba, ce trebuia să fac în fiecare moment, trebuia să ajut, am avut norocul să aduc victoria. Când treci prin momente grele, să fii aici este de apreciat. Procesul până aici... Accidentarea, tot prin ceea ce am trecut şi să aduc această bucurie imensă... Sunt foarte fericit, foarte mândru de toată lumea. Asta este o familie în care toţi sunt la fel de importanţi, asta este incredibil.”

La golul de 2-1, Dani Carvajal mi-a trimis mingea, am văzut că Cucurella aleargă şi dă mingea înainte, am alergat, am plonjat, am atins-o şi a intrat”.

Afla mai multe despre: spania euro 2024spania campioana euro 2024spania anglia 

viewscnt
Articole similare