Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţii împărţite după FCSB - U Cluj 2-2. ”Un rezultat corect pentru că nu se învaţă minte!” / ”Nu sunt de acord”| EXCLUSIV

Reacţii împărţite după FCSB - U Cluj 2-2. ”Un rezultat corect pentru că nu se învaţă minte!” / ”Nu sunt de acord”| EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

FCSB şi Universitatea Cluj a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-1), luni seară, într-o partidă din etapa a 11-a din Superligă.

FCSB a condus de două ori pe tabelă, 1-0 după golul lui Joyskim Dawa (min. 8) şi 2-1 după reuşita lui Adrian Şut (min. 39), dar de fiecare dată a fost egalată pe tabelă - Dan Nistor (min. 26) şi Bogdan Mitrea (88) - şi a pierdut două puncte.

Bogdan Cosmescu: ”FCSB nu se învaţă minte niciodată!”

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne lider, cu 26 de puncte, în timp ce Universitatea Cluj a urcat pe locul 11, cu 12 puncte.

Părerile au fost împărţite în studiourile Orange Sport: Constantin Zotta consideră că rezultatul este nedrept pentru FCSB, în timp ce Bogdan Cosmescu susţine contrariul, deoarece FCSB nu se învaţă minte niciodată că nu trebuie să tureze motoarele, chiar dacă conduce pe tabelă.

Iată cum a decurs discuţia din studiourile Orange Sport, dintre Dan Udrea, Basarab Panduru, Constantin Zotta şi Bogdan Cosmescu:

Dan Udrea: ”E corect rezultatul?”

Basarab Panduru: ”E un scor care sigur nemulţumeşte FCSB-ul. Clujul a crezut până la final. Pe parcursul jocului, FCSB-ul putea să facă 3-1, dar tratează fazele cum le tratează, se trezeşte că este egalată şi pierde două puncte.

Ambele goluri marcate de FCSB au venit din nimic. Ai avut alte faza când puteai să marchezi, ai adus mingea. Dacă e corect rezultatul? Nu ştiu”.

Constantin Zotta: ”Mie nu mi se pare. Eu cred că FCSB-ul, chiar şi cu schimbările făcute, nerealizări, cred că merita să câştige. A avut câteva ocazii clare. Aici, Băluţă face o gravă eroare. Plus că a mai avut o ocazie unde Compagno era singur-singurel, la 2-1”.

Bogdan Cosmescu: ”(n.r. - la faza primului gol marcat de FCSB) Genial. Dacă era o piatră, îi spărgea capul lui Ngezana. Să nu vezi că vine meteoritul şi te loveşte în tâmplă...Da, e corect, pentru că nu se învaţă minte, de 7-8 ani, că la 2-1 nu se câştigă meciul. Au pierdut un campionat, cu Farul, i-a întors la 3-2. La ei, 2-1 e meciul câştigat pentru ei. Ai şi tu un adversar, joci cu unii care vor să ia puncte. Au treabă, n-au venit să se plimbe la Bucureşti”.

Afla mai multe despre: cosmescuzottapandurufcsb-ucluj 

viewscnt
Articole similare