Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţiile antrenorilor calificaţi în finala Europa League, Van Bronckhorst şi Glasner: "Putem câştiga!"

Reacţiile antrenorilor calificaţi în finala Europa League, Van Bronckhorst şi Glasner: "Putem câştiga!"
Comentarii

Tehnicianul echipei Glasgow Rangers, Giovanni Van Bronckhorst, a declarat, joi seară, după calificarea în finala Ligii Europa, că este de părere că formaţia sa poate câştiga trofeul.

“Ne vom pregăti bine şi vom încerca să creăm încă un moment de mândrie pentru acest club. Nu trebuie să facem ceva diferit în ceea ce priveşte pregătirea. Bineînţeles, presiunea va fi diferită pentru o finală. Bineînţeles, credem că putem câştiga finala, dar respectăm adversara şi ne vom pregăti bine”, a spus Van Bronckhorst, potrivit The Guardian.

Antrenorul formaţiei Eintracht Frankfurt, Oliver Glasner, s-a declarat mândru de echipa sa. “A fost un meci foarte dificil şi am înscris un gol fantastic. În a doua repriză ne-am apărat cu multă pasiune. Sunt foarte mândru de echipă. Este minunat să fim într-o finală după 42 de ani”, a afirmat el.

Formaţiile Glasgow Rangers şi Eintracht Frankfurt s-au calificat, joi seară, în finala Ligii Europa, trecând în semifinale de Leipzig, respectiv West Ham.

Rangers, fără Ianis Hagi, care este accidentat, a învins Leipzig cu scorul de 3-1 în returul semifinalelor, după ce în tur scorul a fost 1-0 pentru Leipzig.

Eintracht Frankfurt s-a calificat după ce a învins, pe teren propriu, scor 1-0, echipa West Ham, în meciul retur din semifinale. În tur, scorul a fost 2-1 pentru Eintracht Frankfurt.

Finala se va disputa în 18 mai, la Sevilla.

Afla mai multe despre: rangersfinalaianis hagivan bronckhorst 

viewscnt
Articole similare