Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţiile internauţilor la revenirea lui Tamaş la naţională: „S-a blocat iar DN1 de la câte camioane cu bere se îndreaptă spre Mogoşoaia”

Reacţiile internauţilor la revenirea lui Tamaş la naţională: „S-a blocat iar DN1 de la câte camioane cu bere se îndreaptă spre Mogoşoaia”galerie foto

Stranieri

Comentarii

Gabriel Tamaş a revenit la echipa naţională de fotbal a României după 3 ani, iar reacţiile fanilor pe reţelele de socializare nu au întârziat să apară.

Nu sunt puţini cei care au făcut glume pe seama problemelor extrasportive ale fundaşului. 

„A băut atât de mult vin încât a devenit una cu vinul. Devine din ce în ce mai bun cu cât îmbătrâneşte”, a scris un fan pe Facebook.

Un altul a reacţionat: „S-a blocat iar DN1 de la câte camioane cu bere se îndreaptă spre Mogoşoaia”.

Au fost şi suporteri care i-au ţinut partea fotbalistului:Jucător cu experienţă şi un model de fundaş central foarte sigur pe el, nu mai comentaţi aiurea, nu e loc de Bălaşa şi Toşca”.

Echipa naţională va disputa în luna octombrie două partide în Liga Naţiunilor. Primul meci va fi la Vilnius, contra Lituaniei, joi, 10 octombrie, de la ora 21:45. Al doilea joc se va disputa pe Arena Naţională, duminică, 14 octombrie, de la ora 16:00, iar adversara tricolorilor va fi naţionala Serbiei.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gabi tamas 

viewscnt
Articole similare