Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid, 75 de MILIOANE pentru înlocuitorul lui Sergio Ramos. Anunţul presei spaniole

Real Madrid, 75 de MILIOANE pentru înlocuitorul lui Sergio Ramos. Anunţul presei spaniolegalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid caută o soluţie pentru a-şi asigura defensiva începând chiar din sezonul viitor.

În aceste condiţii, gruparea blanco vrea un fundaş de siguranţă, care să-l poată înlocui pe Sergio Ramos (34 de ani). Nu se ştie încă dacă Ramos va mai rămâne sau nu la Madrid, dar Florentino Perez vrea să fie pregătit.
 

Transfer la Real Madrid. ”Albii”, 75 de milioane de euro pentru noul Ramos

 
Conducerea clubului a ajuns se pare de comun acord cu cea tehnică la concluzia că Diego Carlos de la Sevilla poate fi cea mai bună alternativă. 
 
Problema este că fosta adversară a CFR-ului cere 75 de milioane de euro pentru Diego Carlos, un fotbalist pe care a plătit doar 15 milioane celor de la Nantes.
 
Cum Real Madrid studiază intens posibilitatea achiziţionării brazilianului, gruparea blanco ar vrea să reducă din pretenţiile Sevillei prin includerea lui Sergio Reguilon în tranzacţie. 
 
Apărătorul crescut de Real Madrid joacă deja la Sevilla şi a lăsat o impresie foarte bună. Lopetegui vrea să-l cumpere definitiv, dar Real Madrid cere 25 de milioane de euro pentru el. Cele două cluburi ar putea găsi împreună în vară o soluţie care să mulţumească toate taberele implicate în transfer, mai scrie presa iberică.

Afla mai multe despre: sergio ramosreal madridtransferuri real madrid 

viewscnt
Articole similare