You are here:

Real Madrid a înscris un necunoscut pe lista A pentru UEFA Champions League

Real Madrid a înscris un necunoscut pe lista A pentru UEFA Champions League

Real Madrid

Comentarii

Conform cotidianului MARCA, Hugo Duro este numele surprinzător înscris de Real Madrid pe lista A pentru UEFA Champions League.

Zinedine Zidane a trimis o listă de 22 jucători de câmp şi trei portari pentru UEFA Champions League. Există însă şi un nume de la Real Madrid Castilla care figurează pe lista A şi care pare cu adevărat surprinzător.

Cum a ajuns Hugo Duro pe lista A? Jucătorul este cedat de Getafe la Real Madrid, şi nu are trei ani la gruparea blanco. Zinedine Zidane a fost cumva constrâns să-l treacă astfel pe lista A, în timp ce pentru lista B a ales următorii jucători:  Altube, Luis López, Víctor Chust, Miguel Gutiérrez, Sergio Santos, Marvin, Sergio Arribas, Antonio Blanco, Carlos Dotor şi Juan Latasa.

Cotat la 1.8 milioane de euro, Hugo Duro este atacant şi s-a născut chiar în Getafe. Poate evolua în oricare dintre cele trei poziţii din linia ofensivă, iar pentru Getafe el a evoluat în 32 de meciuri şi a marcat un gol, oferind patru pase decisive. La echipa secundă a lui Getafe, Duro are 14 goluri. Interesant este că el a preferat să semneze cu Real Madrid, pentru a evolua la echipa secundă a madrilenilor, deşi făcea deja parte din lotul echipei mari de la Getafe. Provocarea Real Madrid a fost mult prea mare, iar Duro primeşte acum o recompensă din partea lui Zidane.

Afla mai multe despre: hugo duroreal madrid 

viewscnt
Articole similare