Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid a pus ochii pe "noul Haaland". Are cifre uluitoare la 18 ani!

Real Madrid a pus ochii pe "noul Haaland". Are cifre uluitoare la 18 ani!

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a pus ochii pe "noul Haaland" de la RB Salzburg. Benjamin Sesko (18 ani) impresionează la echipa din Austria, iar clubul de pe "Santiago Bernabeu" îl ţine sub atentă observaţie, potrivit presei din Spania. Atacantul sloven e înlocuitorul pe care Salzburg i l-a găsit lui Haaland, cel care face deja senzaţie în Europa, la 20 de ani, şi e dorit de toate cluburile mari.

Real Madrid a pus ochii pe "noul Haaland". E noua senzaţie de la RB Salzburg

RB Salzburg a devenit, în ultimii ani, unul dintre cluburile care au adus în prim-planul fotbalului european mulţi tineri cu talent şi potenţial uriaş. După Szoboszlai, Haaland sau Patso Daka, a venit rândul lui Benjamin Sesko. Un atacant crescut în Slovenia, la NK Krsko, şi cumpărat de austrieci în vara lui 2019 în schimbul a 2,5 milioane de euro.

Potrivit site-ului fichajes.net, Benjamin Sesko e atent monitorizat atent de Real Madrid. Echipa antrenată de Carlo Ancelotti îl vrea, conform sursei citate, pe slovenul care impresionează la Salzburg la o vârstă fragedă. Liverpool sau Bayern îl au şi ele pe Sesko "pe radar".

Benjamin Sesko a marcat de şapte ori şi a livrat trei pase de gol în doar 800 de meciuri jucate în toate competiţiile alături de RB Salzburg. Real Madrid are mai mulţi tineri talentaţi în curte, după ce în ultimii ani a achiziţionat trei brazilieni de viitor, Viniciu Jr., Rodrygo sau Reinier.

  • 8 - opt milioane de euro este cota de piaţă a lui Benjamin Sesko în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: benjamin seskoreal madridrb salzburg 

viewscnt
Articole similare