Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid a pus ochii pe un campion al Portugaliei. Ce mutare surpriză vrea să facă Florentino Perez

Real Madrid a pus ochii pe un campion al Portugaliei. Ce mutare surpriză vrea să facă Florentino Perez

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid este interesată de transferul tânărului fundaş dreapta Pedro Porro, campion al Portugaliei cu Sporting Lisabona.

În vârstă de 21 de ani, Pedro Porro este un fundaş dreapta pe care Manchester City l-a cedat la Sporting Lisabona în 2020.

Jucătorul crescut la Girona a impresionat în stagiunea trecută şi a fost unul dintre elementele cheie ale eventului reuşit de formaţia antrenată de Ruben Amorim.

Cotat la 17 milioane de euro, Porro este împrumutat pentru încă un sezon la Sporting, ceea ce face cu atât mai dificilă incorporarea sa la Real Madrid.

Gruparea blanco l-a monitorizat atent în acest sezon şi va continua probabil să o facă. Interesant este că Sporting Lisabona are o opţiune de achiziţionare definitivă a fundaşului, aceasta fiind una dintre variantele la care Real Madrid se aşteaptă.

Spaniolii vor ca Sporting să-l cumpere definitiv pentru a-l putea achiziţiona pe internaţionalul U21, în timp ce Sporting vede cu ochi buni această oportunitate, pentru că ar putea obţine un profit frumos de pe urma lui Pedro Porro.

34 de meciuri a bifat Porro stagiunea trecută, el reuşind să marcheze patru goluri şi să ofere două pase decisive pentru coechipierii săi. Fotbalistul este văzut de Real Madrid drept o posibilă alternativă la Daniel Carvajal, cel care în ultima vreme a fost mai mult accidentat. 

Afla mai multe despre: pedro porroreal madridsporting lisabona 

viewscnt
Articole similare