Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid – Barcelona | Lewandowski dă gol şi îţi dublează miza

Real Madrid – Barcelona | Lewandowski dă gol şi îţi dublează miza

Pariuri sportive

Comentarii

E primul duel Benzema vs Lewandowski în El Clasico. Polonezul a dat de trei ori mai multe goluri în acest sezon din La Liga decât rivalul său de la Real, dar are o cotă mai bună să înscrie în derby-ul de pe Bernabeu.

Real Madrid – Barcelona, duminică, 17:15, Orange Sport 1

După remiza (3-3) cu Inter, care a cam scos-o din lupta pentru optimile Champions League, echipa lui Xavi trebuie să îşi dea refresh în El Clasico. În primăvară, a câştigat cu 4-0 pe Bernabeu. Şi nu îl avea pe Lewandowski, golgheter detaşat în acest sezon, cu 9 reuşite în 8 meciuri. Ca să înscrie şi contra Realului, care se va baza în poartă pe ucraineanul Lunin(Courtois e accidentat), atacantul polonez are cotă 2.02 la Betano. E clar o opţiune de luat în calcul pentru amatorii de pariuri speciale. Cu doar 3 goluri în La Liga şi mai mult accidentat, Benzema are o cotă mai mică să marcheze contra Barcelonei. (1.90 la Betano)

El Clasico, garanţia spectacolului

Real şi Barcelona au acelaşi număr de puncte şi sunt echipele cu cele mai multe goluri marcate în acest sezon. Apărările au dat semne de slăbiciune. ”Galacticii” lui Ancelotti au luat gol în fiecare meci de acasă, în timp ce Barcelona a scos mingea din poartă de trei ori în derby-ul cu Inter de la mijlocul săptămânii. Un pronostic care merită atenţie la Betano: cotă 2.50 pentru ambele marchează şi peste 3.5 goluri.

Răsturnarea de scor te îmbogăţeşte

Ca la orice derby, Betano oferă cote speciale pentru rezultat exact pauză/final. Şi cum în El Clasico s-au mai văzut reveniri fabuloase, un astfel de scenariu îţi poate umple portofelul. 2-0 la pauză pentru Real, iar Barcelona revine spectaculos şi câştigă cu 3-2 are cotă 500. Aceeaşi cotă primesc şi cei care mizează pe scor exact 1-3 la pauză şi o repriză secundă în care nu se mai marchează.  

Echipe probabile:

Real Madrid 

  • Lunin; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Modric, Tchouameni, Kroos; Valverde, Benzema, Vinicius

Barcelona 

  • Ter Stegen; Roberto, Kounde, E Garcia, Balde; Gavi, Busquets, Pedri; Dembele, Lewandowski, Fati

Afla mai multe despre: real madrid – barcelonael clasico 

viewscnt
Articole similare