Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid, Barcelona, Liverpool, Bayern şi Manchester United au pus ochii pe acelaşi jucător. Costă 40 de milioane de euro

Real Madrid, Barcelona, Liverpool, Bayern şi Manchester United au pus ochii pe acelaşi jucător. Costă 40 de milioane de euro
Comentarii

Marile cluburi ale Europei au început asaltul pentru una dintre revelaţiile actualului sezon din La Liga: Gabri Veiga, de la Celta Vigo.

Mijlocaşul are o clauză de 40 de milioane de euro şi este foarte posibil să plece de la Vigo în această vară.

Gabri Veiga, dorit de marile forţe ale Europei

Marile cluburi ale Europei au deschis, deja, discuţiile cu conducătorii celor de la Celta. Potrivit as.com, oficialii celor de la Real Madrid a luat poziţie şi speră să-l convingă pe agentul jucătorului, Pini Zahavi, să-l îndrume pe fotbalist spre capitala Spaniei.

De asemenea, spaniolii anunţă că fotbalistul s-ar afla în contact direct şi cu Liverpool, Manchester CIty, Manchester United, Bayern Munchen, dar şi Barcelona.

Joan Laporta îl consideră pe Gabri Veiga potrivit pentru stilului de joc al Barcelonei şi nu are de gând să-l piardă, mai ales că acesta este dorit de către rivala Real Madrid.

Există două condiţii pentru care transferul lui Veiga la Barcelona să fie realizabil: Lionel Messi să nu revină la Barca, iar şefii de pe Camp Nou să gândească eficient tranzacţia, astfel încât să nu aibă probleme cu fair-play-ul financiar.

Chiar dacă prioritatea lui Real Madrid este Jude Bellingham de la Borussia Dortmund, mijlocaş care costă 150 de milioane de euro, Florentino Perez a primit foarte multe referinţe pozitive despre Veiga, aşa că a început să acţioneze.

Celta Vigo a anunţat că nu este dispusă să discute pentru o ofertă mai mică de 40 de milioane de euro, aşa că orice club va dori să-l transfere pe Veiga va fi obligat să achite clauza de reziliere.

Ianis Hagi, pe lista celor de la Celta Vigo

Rămâne de văzut cine se va încumeta să achite cele 40 de milioane de euro şi unde va alege să joace mijlocaşul din vară.

Zvonurile îl anunţă pe Ianis Hagi ca fiind un posibil înlocuitor al lui Gabri Veiga, la Celta Vigo, în cazul în care acesta va alege să plece.

Afla mai multe despre: gabriel veiga 

viewscnt
Articole similare