Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid - Barcelona | Vinicius Junior, declaraţii războinice înainte de El Clasico: "Messi e incredibil, dar nu mă sperie"

Real Madrid - Barcelona | Vinicius Junior, declaraţii războinice înainte de El Clasico: "Messi e incredibil, dar nu mă sperie"
Comentarii

Atacantul echipei Real Madrid, Vinicius Junior, susţine sus şi tare că nu se teme de Lionel Messi, înaintea celor două El Clasico din această săptămână.

"Messi este întotdeauna acolo. Este un jucător incredibil, dar nu ne temem de nimeni. Avem cei mai buni jucători din lume şi suntem pregătiţi", a afirmat Vinicius, citat de Marca.

Prima înfruntare dintre Real Madrid şi FC Barcelona are loc miercuri, de la 22:00, pe Santiago Bernabeu, în cea de-a doua manşă a semifinalelor Cupei Regelui. În tur, cele două echipe au remizat pe Camp Nou, scor 1-1. Cel de-al doilea joc este programat sâmbătă, tot pe Santiago Bernabeu, în etapa a 26-a din La Liga, partidă care va fi transmisă în direct la Telekom Sport, de la 21:45.

"Suntem pregătiţi de El Clasico. Vor fi două într-o săptămână şi ştim că toţi microbiştii sunt nerăbdători. Abia aştept să joc, e un meci important şi orice jucător şi-ar dori să evolueze într-un Clasico", a mai spus fotbalistul sud-american.

Afla mai multe despre: vinicius 

viewscnt
Articole similare