Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid îl transferă pe starul lui Chelsea! Tuchel tocmai confirmase despărţirea: "Fără sancţiuni, am fi putut să încercăm să îl convingem"

Real Madrid îl transferă pe starul lui Chelsea! Tuchel tocmai confirmase despărţirea: "Fără sancţiuni, am fi putut să încercăm să îl convingem"
Comentarii

Real Madrid ar fi ajuns la un acord pentru legitimarea fundaşului Antonio Rudiger, care nu şi-a prelungit contractul cu Chelsea, scrie presa spaniolă.

Real Madrid ar fi ajuns la un acord pentru transferul lui Antonio Rudiger

Jucătorul de 29 de ani ar urma să semneze un contract pe patru ani cu viitoarea campioană a Spaniei.

Antrenorul Thomas Tuchel a confirmat faptul că fundaşul nu şi-a prelungit contractul cu Chelsea şi va părăsi gruparea engleză la finalul sezonului.

Rudiger, care are un salariu de peste 270.000 de euro pe săptămână, a ales să plece de pe Stamford Brige, deoarece nu poate semna un nou contract din cauza sancţiunilor cu care se confruntă patronul clubului Roman Abramovici după ce Rusia a invadat Ucraina.

De serviciile lui Rudiger au mai fost interesate Barcelona, PSG şi Juventus, dar el a ales să meargă la Madrid.

Internaţionalul german este la Chelsea din 2017, după ce a mai jucat la VfB Stuttgart şi AS Roma. El are 196 de partide jucate la formaţia lodoneză, cu care a câştigat Liga Campionilor în 2021.

Tuchel a anunţat despărţirea de cel mai important fundaş al londonezilor

După două luni în care a aşteptat pentru a vedea dacă va putea continua la Chelsea, Rudiger a luat decizia să părăsească clubul londonez, a anunţat Tuchel.

”Am dat totul, şi eu, şi clubul, dar nu am putut să încercăm mai mult din pricina procedurilor. Fără sancţiuni, am fi putut să încercăm să îl convingem în continuare, dar avem mâinile legate. Nu o luăm personal. E decizia lui”, a declarat Thomas Tuchel.

Afla mai multe despre: real madridrudiger 

viewscnt
Articole similare